Ceo tim Partizana iz 2010. godine dobio u petak zaostalu platu

Predsednik KK Partizan objašnjava kako ide reprogram dugovanja

  • 12
KK Partizan 2010 Foto: MN press

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović bio je gost u emisiji portala Sputnjik “Milanov korner” u kome je otvoreno govorio o brojnim temama.

Između ostalih, jedna tema je bila zanimljiva u smislu rešavanja dugova nagomilanih od prethodne uprave. Tako je Mijailović otkrio da Partizan danas isplaćuje zaostale plate igračima koji su igrali u crno-belom dresu 2010. godine kada se desio čuveni odlazak na Fajnal for Evrolige.

- Danas je ekipa primila platu. Danas je platu primio Duško Vujošević, Gašić, Dalo, Milutinov, Tepić, Vranješ, Marić, da li vi verujete to? Ceo tim 2010. je primio platu. To su reprogrami zakasnelih plata.

Smanjen dug prema Vujoševiću

Povela se priča i o tome da li je bilo ideja da se dovede na mesto trenera Dejan Milojević, koji je od četvrtka trener Budućnosti, ali i da li je realno da se u klub vrate Duško Vujošević ili Željko Obradović.

Ostoja Mijailović Foto: MNPress

– Ne možete sve legende da spakujete u klub. Razgovarali smo sa Milojevićem prethodnih godina. Čestitamo mu na poslu. Nije to tako jednostavno – objasnio je Mijailović, a potom se osvrnuo na povratak dve trenerske ikone crno-belih:

– Vujoševiću se dugovalo oko 400.000, sada mu se duguje možda 70.000 ili 80.000 evra. Bio je uvek korektan. Da li će se neko od njih vratiti. Uvek možemo o tome da pričamo. Čujem se sa tim ljudima. I sa Obradovićem, Vujoševićem, Kićanovićem, Bodirogom. Da li će se nekada vratili? Uvek postoji mogućnost. Oni su više Partizan nego ja.

Video: Mijailović: Da imam para doveo bih Teodosića u Partizan

(Telegraf.rs/Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    30. januar 2021 | 08:56

    Зар се нико није одрекао у име "љубави". А и не касне им много. Какав циркус.😂😂😂👏👏👏👍👍👍👌👌👌

  • Šeki

    30. januar 2021 | 09:28

    A gde je Tegetlija na tom spisku ?Nemojte njega zaboraviti, ko boga vas molim. Zasluzio je svaki dinar

  • Cubaka

    30. januar 2021 | 11:00

    E moji jadnici koji se kunete u Dula, posle jedanaest godine ne mogu da se isplate dugovi koje je on napravio, a kada pricam da je on glavni krivac za sadasnje stanje Partizana, posto je bahato delio pare svima a narocito sebi, onda mi lupate minuse, samo nastavite ali od istine se ne moze pobeci, Dulo unistitelj Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA