≫ 

Džejms se izvinio, nastavlja sa CSKA, ukinuta mu je suspenzija posle dugih razgovora

Amerikanac je bio an merama zbog nediscipline

  • 0
majk džejms Foto: MN Press

Na dan kada je CSKA saopštio da će do kraja sezone morati bez prvog centra Nikole Milutinova, jer vaj mora na operaciju ramena, stigla je i jedna dobra vest po navijače Moskovljana - najbolji strelac tima Majk Džejms vraća se treninzima posle suspenzije.

Njega je klub suspendovao na deset dana zbog incidenta posle meča sa Fenerbahčeom, Džejms je od tada bio van tima, nije igrao mečeve sa Albom i Bajernom, a u subotu su dve strane ponovo na "istim talasnim dužinama", pošto se Amerikanac izvinio zbog svojih postupaka.

On je putem klupskog sajta obratio navijačima i približio im šta je prourokovalo da se ponese neprofesionalno.

U saopštenju je naveo da je prolazio kroz životne turbulencije zbog smrti dede početkom januara, što je dovelo do toga da trpi njegov profesionalni angažman. Izivnio se zbog svega i poručio da će sa klubom prevazići nesuglasice koje su postojale.

Oglasio se i prvi čovek kluba Andrej Vatutin koji je potvrdio da je bilo "određenih problema" koji su sada prošlost i o kojima nije želeo da detaljiše, pošto je to interna stvar kluba.

- Trebalo je neko vreme da prođe da se stvari izglade i da se svi saslušaju. Posle povratka iz Berlina, seli smo i razgovarali kao porodica, iskreno, i pokušali da pronađemo najbolje rešenje za sve. Nije bilo lako, ali smo se postavili kao tim, svi smo dali zajednički doprinos da se ova situacija reši. Jasno je da će vremenom sve biti još bolje, ali ono zbog čega sam srećan je da smo svi ujedinjeni oko ove odluke. Nadam se da će sve biti u redu i da ćemo rasti kao tim. Majk ostaje sa nama, idemo dalje zajedno - poručio je Vatutin.

Video: Rus nam pokazao brutalne huliganske tetovaže, među njima je i grobarska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA