≫ 

Jokić objasnio svojih 47 poena: To je zato što smo igrali protiv trenutno najbolje ekipe u NBA ligi

Srpski košarkaš je bio nezaustavljiv protiv Jute

  • 4
Nikola Jokić Printskrin: Youtube/MLG Highlights 2021

To što je ispred sebe imao lidera Zapadne Konferencije za protivnimka, očigledno je bio motiv više za Nikolu Jokića koji je Juti, na kraju, ubacio 47 poena.

Jokić je na taj način izjednačio svoju najbolju košgetersku partiju u NBA ligi, a posle trijumfa od 128:117 je poručio:

- Srećan sam što smo dobili utakmicu. To je zato što smo igrali protiv verovatno najbolje ekipe u NBA u ovom trenutku, igraju neverovatno, imali su 11 uzastopnih pobeda i lepa pobeda za nas. Imali smo gostovanja, vratili smo se, mogli smo da imamo mnogo izgovora, ali ih nismo koristili. Hteli smo da pobedimo i to smo uradili - rekao je Jokić koji je prokomentarisao i sledeći meč protiv svojih bivši saigrača koji sada igraju za Denver.

Nakon što je dao izjave na terenu, Jokić je "onlajn" govorio i za RTS posle utakmice.

- Bila je to stvarno dobra utakmica, otvorila se dobro za mene. Baš dobro. Pogodio sam neke dobre šuteve, možda je bila i najbolja u mom životu. Sama ta energija koja me je nosila da igram dalje i eto došlo je do tih 47 poena. Naravno bitnija mi je pobeda, jer smo igrali protiv Jute koja je imala jedanaest pobeda za redom.

- Deset dana smo bili na putu, testirali se tri-četiri puta, igrali smo a igramo i sutra, pa da kažemo da smo imali razloga samo da odigramo utakmicu ali nismo i drago mi je da smo pobedili. Mislim da je veoma bitna pobeda za nas - jasan je bio srpski centar.

Video: Jokić is on fire: Pogledajte kako je srpski centar nadmudrio protivnike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA