≫ 

Nova korona eksplozija u Zvezdi, odložena utakmica sa Žalgirisom!

Beograđani potvrdili da neće putovati u Litvaniju...

  • 32
Kosarka, aba liga, KK Crvena zvezda, Mega Foto: MN Press

Utakmica 24. kola Evrolige između Žalgirisa i Crvene zvezde, koja je na programu u četvrtak 4. februara zvanično je odložena, što je potvrdio i beogradski klub na svojim oficijelnim stranicama.

Tokom dana se pojavila nezvanična vest da su dvojica košarkaša crveno-belih pozitivni na korona virus, kao i pojedini članovi stručnog štaba, ali se niko sa Malog Kalemegdana nije oglašavao.

Sve do večeras, kada su, nakon informacija iz Litvanije, potvrdili da utakmice ipak neće biti.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred put ekipe na utakmicu 24. kola Evrolige sa Žalgirisom u Kaunasu, identifikovana 4 pozitivna nalaza na virus Covid 19. 

- Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je hitno i Evroliga. Nakon pregleda kompletne dokumentacije i svih rezultata, medicinski tim EL doneo je odluku u utorak uveče da odloži utakmicu 24. kola sa Žalgirisom u Kaunasu - saopštili su iz Zvezde.

Time su potvrđene informacije litvanskog novinara Donatasa Urbonasa koji je objavio nešto ranije da će meč u Kaunasu biti odložen jer se u Zvezdi pojavio novi broj pozitivnih slučajeva.

Zvezda je u ponedeljak protiv Mege igrala bez Korija Voldena, a poznato je i da je ranije Džordan Lojd dugo imao problema sa korona virusom zbog kojeg je bio u izolaciji.

Naredni duel u ABA ligi crveno-beli igraju sa Krkom 8. februara, ali je sada i on pod znakom pitanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Nestvarno dodavanje plejmejkera Zvezde iz nemoguće pozicije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    3. februar 2021 | 07:16

    Pazi grobarima krivo sto Zvezda ne igra utakmicu,ja ne mogu da verujem,gledajte ljudi svoj tim raspadate se u svim sportovima i umesto da se skupite i oterate te uprave i dovedete prave ljude koji ce da vas izvuku iz tog mulja vi gledate sta Zvezda radi ,nekada sam vas cenio kao navijace a sada mi se gadita .

  • 🙁

    3. februar 2021 | 02:12

    Колико болестан треба бити да се подсмеваш овоме? Па ви нисте људи... 😫

  • Skënderbeu

    2. februar 2021 | 23:54

    Licemerje se nastavlja, ko o čemu fmp o poštenju, ali sve je u redu braćo Grobari nema razloga za panikom, da ih gledamo još pola decenije u EL neće dalje od dna tabele😭👉👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA