Mika kupio dodatno vreme u Partizanu

Američki centardobio novu šansu

  • 0
Erik Mika Foto: ABA liga / KK Partizan NIS

Pisalo se prethodnih dana da će centar Partizana Erik Mika napustiti Partizan, ali situacija u košarci se dešava svetlosnom brzinom, tako da Amerikanac neće odlaziti u Nemačku, kako je najavljeno samo dan ranije.

Lider Bundeslige Ludvigsburg navodno je bio zainteresovan, ali se čekalo da se završi utakmica Evrokupa protiv Lokomotive da bi se ušlo u pregovore. Međutim, Mika je dobro odigrao i bio čovek preokreta, pa je logično da ostane.

- Dogovor Partizana i Ludvigsburga za Erika Miku se verovatno neće desiti. Nemački tim je počeo da traži druge opcije - napisao je on.

Mika je protiv Lokomotive odigrao najbolju partiju u crno-belom dresu i doprineo preokretu i velikoj pobedi. Da li je to razlog ostanka ili ne, za sada može samo da se nagađa.

Čak je i trener Partizana Sašo Filipovski pohvalio igru Mike

- Nije očajnički potez, nikad trener ne zna kako će igrač da odigra. Mozli na poslednje četiri utakmica ima 1 -do 2 poena na 25 minuta. Nije u formi. Kad sam video da ne ide Mozliju rekao sam Miki da se zagreje. Kako ko gleda, za mene je to potez nade i mi smo dobili utakmicu - rekao je Filipovski.

Video: Veličković o Top 16: Neće biti lako, ali treba hrabro ući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA