≫ 

„Ovo je kao šamar, nije mi jasno zašto ga igramo“: Lebron protiv održavanja Ol-Star meča

Najbolji igrač Los Anđeles Lejkersa izneo protest zbog održavanja događaja u Atlanti

  • 0
LeBron James, Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

Činilo se da će koronavirus poremetiti planove oko odražvanja Ol-Star meča NBA lige. Kako stvari stoje, on će se ipak održati, ali još nije definisan ni termin, pa ni to kako će igrači biti testirani na prisustvo zaraze i da li će navijači moći na tribine makar u ograničenom broju.

Piše se da mi sama utakmica i takmičenje u zakucavanju, kao i šutiranju trojki moglo da se održi 7. marta. Međutim, sami košarkaši ne dele oduševljenje što će meč verovatno morati da se održi, već naprotiv redom daju kritike.

Prvo je Dearon Foks, igrač Sakramenta, izjavio da je glupo što će se Ol-Star meč održati tokom pandemije.

- Ako ću biti potpuno iskren, smatram da je ovo glupo. Ako moramo da nosimo maske i da se stalno testiramo kako bismo igrali prvenstvo, čemu vraćanje Ol star utakmice? Ali očigledno je da novac pokreće svet i moraćemo da se pomirimo sa tim – istakao je Foks.

Ništa bolje mišljenje o Ol-Staru nije dao ni jedan od najboljih košarkaša NBA lige, Lebron Džejms. Ni njemu nije jasno čemu održavanje meča, kada niko neće imati želje i motivacije da se takmiči.

- Apsolutno nemam ni energije ni bilo kakvog uzbuđenja oko ovogodišnjeg Ol stara. Uopšte ne razumem ni zašto ga igramo, ali očigledno je takav dogovor. Ovo je kao šamar. I dalje se suočavamo sa pandemijom, sa mnogim stvarima koje se dešavaju i onda ćemo da dovedemo celu ligu u grad koji je otvoren. Jasno vam je da nisam srećan zbog toga, ali ništa ne mogu da promenim ili uradim. Biću tu fizički ukoliko budem izabran da igram. Fizički, ali ne i mentalno – rekao je Džejms.

On je noćas bio najbolji na meču protiv Denver Nagetsa upisavši tripl-dabl učinak, dok je naspram njega Jokić produžio dabl-dabl niz, ali nije pružio partiju na kakvu smo navikli poslednjih par nedelja.

Video: Nikola Jokić imao najluđu odbranu u okršaju sa Kraljem: Boks iza glave i lopta na drugu stranu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA