Bajić hvali Partizan: "Zaslužuju respekt, nisu dozvolili Lokomotivi da se razgira, imaju kvalitet"

Igokea sutra gostuje u Beogradu ekipi crno-belih u okviru 18. kola ABA lige

  • 6
Dragan Bajić Foto: KK Igokea/Nikola Vuruna

Već dva duela u ABA ligi ovog vikenda su odložena zbog korone, ali kako stvari stoje Partizan i Igokea će prema planu istrčati sutra na parket u Hali sportova. Crno-beli će tražiti revanš protiv ekipe iz Laktaša, koja ih je u prvom delu sezona porazila nakon produžetka. Gostima će ovaj meč biti od velikog značaja, jer se bore za plasman u plej-of.

Ipak, trener Igokee, Dragan Bajić rešio se da pohvali košarkaše Partizana ističući da njegovom timu neće biti tako lako da dođe do pobede, uprkos slabijim rezultatima crno-belih u regionalnom takmičenju.

- Očekuje nas gostovanje ekipi Partizana, ovo nam je treća utakmica u 5-6 dana. Ono čega se ja plašim kao trener je sigurno zamor ekipe. Potrudićemo se da se što bolje oporavimo i što bolje spremimo u ovom kratkom periodu za Partizan – rekao je Bajić.

Ekipa iz Laktaša deli prvo mesto na tabeli zajedno sa Mornarom iz Bara, a Bajić ističe da Partizan uvek zaslužuje respekt.

- Partizan je tim koji uvek moraš respektovati i s poštovanjem ući u svaku utakmicu. Oni jesu rezultatski u nekakvoj krizi pogotovo kada je ABA liga u pitanju, međutim radi se o jednoj dobroj ekipi i respekt mom kolegi Filipovskom koji se trudi i radi da taj tim podigne na jedan viši nivo – dodaje trener tima iz Laktaša.

On kaže da će ključ biti u odbrani, koju će sigurno forsirati košarkaši Partizana, a na koju će Igokea morati da se prilagodi ukoliko želi da upiše pobedu.

- Primetio sam taj odbrambeni deo gde su bili dosta agresivni, nisu dozvolili ekipi Lokomotive da se razigra i sigurno da ćemo kroz te analize morati da se što bolje spremimo da se prilagodimo toj čvrstini kada je u pitanju odbrana Partizana. Napadački imaju sigurno jako kvalitetnih igrača, dosta opcija kada je spoljna linija u pitanju i kada je unutrašnja linija u pitanju. Mi ćemo morati uložiti napor i nadati se da Partizan ne bude u nekom ritmu da bismo pokušali iskoristiti neku šansu i ako nam se ukaže da slavimo u Beogradu – kaže Bajić.

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 19:00 časova, a sudiće je trojka u sastavu Josip Radojković, Mario Majkić i Vladimir Vesković.

Video: Nikola Jokić imao najluđu odbranu u okršaju sa Kraljem: Boks iza glave i lopta na drugu stranu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • agueroooo

    5. februar 2021 | 12:12

    Ja vas samo čekamo da dodjete... Isprasice vas Radonja za onaj bezobrazluk u laktasima necete znati sta vas je snaslo.

  • .

    5. februar 2021 | 14:19

    Ovo im trening,pa igraju medjusobno..

  • Др

    5. februar 2021 | 13:48

    Да, нарочито у последњем минуту где судије додељују лопту Партизану,а превиделе чист фаул над играчем Локомотиве! Колико их сдије " гурају" добро да до сада и нису већ освојили тај славни Ципирипи куп!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA