≫ 

Ispovest Nebojše Čovića nakon preležane korone: Udarilo je u srce, čudni snovi, gubitak energije...

Čović je istakao da nije mogao da shvati gde se zarazio, te je iskoristio priliku da pozove ljude da se vakcinišu, ali je pohvalio Srbiju zbog zdravstvenog sistema

  • 50
KOŠARKA CRVENA ZVEZDA ČOVIC NEBOJŠA ČOVIĆ Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ispričao je kako se osećao za vreme dok je bolovao kod koronavirusa i kako se oseća nakon oporavka.

- Sad sam dosta dobro u odnosu na to kad je bio udar. Nisam govorio jer to ne treba da bude marketinška podloga - rekao je Čović tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Prva i zahvalio se doktorima Goranu Stevanoviću i Nebojši Radovanoviću.

- Imao sam sreću da nemam neke probleme da sa pneumonijom, ali udarilo je u srce, veliku apsolutu i sve je bilo iznenada. Nisam ni ja pomišljao da je korona, ali su rezultati pokazali. Čudni noćni snovi, koji ne mogu da se prepričaju, lokve znoja, gubitak energije - kazao je prvi čovek Zvezde.

Čović je istakao da nije mogao da shvati gde se zarazio, te je iskoristio priliku da pozove ljude da se vakcinišu, ali je pohvalio Srbiju zbog zdravstvenog sistema.

- Preturao sam po glavi gde sam mogao da se zarazim i shvatio da je to jalov posao. I u fabrici i u firmi su bile preduzete maksimalne mere... Mislim da me je spaslo to što sam redovno uzimao suplemente, vitamine, čuvao sam se, nosio masku, dezinfekcija, pa ne možete na neki način uhvatiti da smanijte određene rizike. Ljudi, vakcinišite se - istakao je on.

- Bio sam negde između, imao sam i ja termin, nisam baš kritična grupa i preskočio sam termin, a posle tri dana... Da sam dobio vakcinu - ko zna. Ljudi treba da se vakcinišu, svejedno je koja je vakcina - zaključio je Čović.

Video: Nus-pojava na vakcinu zabeležena kod medicinske sestre u KC Vojvodina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole 33333

    6. februar 2021 | 12:56

    Cudni snovi jer ti savest nije cista!!!!

  • GBP

    6. februar 2021 | 12:59

    Ti si vece zlo od korone !!!

  • Djekovic Jovan pezos neradnik

    6. februar 2021 | 12:53

    Ovaj kopunista i dalje laže narod dokle više .dajte da komentariše ovo neki ugledni domaćin ove Srbije ako ih ima.inače ove propale političare dosta snjima zgadiše se narodu.ajde ostavite ovaj komentar ako niste stranački obojeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA