≫ 

Korona ne da mira: Odložen meč Zvezde i Krke, virus hara među crveno-belima

Meč koji je bio planiran za nedelju od 18 sati u Novom Mestu, odložen je zbog velikog broja pozitivnih slučajeva na virus u ekipi Crvene zvezde

  • 11
košarkaši zvezde Foto: MN Press

Utakmica 18. kola ABA lige između košarkaša Krke i Crvene zvezde odložena je zbog korona virusa, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Meč koji je bio planiran za nedelju od 18 sati u Novom Mestu, odložen je zbog velikog broja pozitivnih slučajeva na virus u ekipi Crvene zvezde.

Ovo je treća utakmica 18. kola regionalne lige koja je odložena zbog korona virusa, a prethodno su otkazani dueli Borac-FMP i Budućnost- Cedevita Olimpija.

Video: Nikola Jokić imao najluđu odbranu u okršaju sa Kraljem: Boks iza glave i lopta na drugu stranu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXL

    6. februar 2021 | 14:05

    Nista, treba prekinuti ABA, i dati Zvezdi da igra E Ligu sledeće sezone. Ne znam postoji li klub u evropi da je više profitirao na račun korone.

  • Dzoni

    6. februar 2021 | 13:53

    Ne razumem, što ne može da se odigra utakmica, pa sta ako fale 3 igrača, zar Zvezda nema dovoljno igrača u rotaciji da može da pobedi?!

  • Rea

    6. februar 2021 | 14:47

    Evo bas zbog ovakvih stvari neće me više nikad videti ni hala a ni stadion... a igrači i gluvi i nemi na ovu sprdnju od testova i korone... samo vi ćutite i “opravdavajte” korona testove... Samo zabijajte glavu u pesak!!! Ovo mislim na sve sportske radnike u svetu, prosto je sramota koliko ćute!!! Inače sam okoreli Delija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA