≫ 

Zadar ima zver od igrača, Onuaku indeksom 41 dominirao u dalmatinskom derbiju!

Nije bilo odgovora Splićana na moć Amerikanca

  • 0
Činanu Onuaku Foto: twitter/ABA liga

Dalmatinski derbi u okviru 18. kola Regionalnog takmičenja u potpunosti je pripao Zadranima koji su kao gosti porazili Split rezultatom 89:76, i tako se pridružili grupi ekipa sa pet trijumfa u ABA šampionatu.

Apsolutno centralna figura meča bio je centar gostiju, Činanu Onuaku, koji je dominirao u reketu, ubacio je 23 poena, upisao i 11 skokova, dodao na sve to i 3 asistencije, za indeks korisnosti 41!

Potvrdio je ovaj momak, bivši igrač Hjustona, sjajnu formu koja ga krasi u poslednje vreme, ovo mu je bio četvrti vezani meč sa 20+ poena, i jasno je da Zadar u njemu ima najjačeg napadačko aduta.

Pogledajte jedan od Onuakovih najboljih poteza večeras, bukvalno je oteo loptu iz ruku igrača Splita i moćno zakucao.

Inače, Zadar je dominirao u većem delu meča, 16 razlike je već bilo na poluvremenu, nastavak nije doneo pomak u igri Splićana, pa su gosti sigurno priveli meč kraju.

U poraženom timu sjajan je bio veteran Roko Leni Ukić sa 13 poena i 11 asistencija, Marko Luković je imao 12, a Vranković 13 poena.

Kod gostiju, osim Onuakua, Karter i Mavra sa po 13 poena su napadački bili rapsloženi, ali i Antonio Jordano koji je stao na 11.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA