Zvezda sa jednim plejmejkerom iz prvog tima na Kupu Radivoja Koraća, Radonjić morao da zove juniore

Korona je potpuno osakatila tim sa Malog Kalemegdana

  • 6
KK Crvena zvezda - KK Panatinaikos 2017 Foto: MN Press

Zvezda nije igrala prošle sedmice protiv Žalgirisa u Evroligi, a potom ni u ABA ligi protiv Krke iz Novog Mesta. Naravno, problem je zadala zaraza koronavirusom, koja još nije splasnula, pa će zbog toga crveno-beli morati ozbiljno oslabljeni da nastupe na Kupu Radivoja Koraća u Novom Sadu.

Oni će prvi meč igrati protiv Radničkog iz Kragujevca, a Dejan Radonjić je za turnir morao da pozove i neke igrače iz juniorskog sastava, kako bi popunio spisak. Kako prenosi Mondo, usled kadrovskih problema će se timu priključiti Milutin Vujičić i Nikola Šaranović.

Prvi igra na poziciji plejmejkera i pokušaće da pomogne Aleksi Uskokoviću, koji će u srcu Vojvodine biti jedini igrač na poziciji jedan iz prvog tima Crvene zvezde. On je u Roda Juniorskoj ligi Srbije ove sezone stao na 12,3 poena uz 5,7 asistencija po meču. Sa druge strane, Šaranović je krilo i godinu dana je mlađi od Vujačića. Beleži 11,9 poena uz 8,4 uhvaćene lopte.

Crvena zvezda ima čak 10 zaraženih košarkaša u svojim redovima, a nezvanično se saznaje da su zarazu „pokupili“ Kori Volden, Kino Kolom i Lendri Noko. Dakle, jasno je da će Radonjić imati glavobolju pred put u Novi Sad.

Turnir se igra ove sedmice i počinje u četvrtak utakmicama četvrtfinala. Zvezda je poslednji put trofej osvojila još pre četiri godine kada je u finalu savladala Partizan.

Video: Čekaj, na šta tačno misliš kad kažeš da sam frustriran?! Novak sasekao pitanje novinarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    8. februar 2021 | 21:52

    Da je pameti trebalo bi i inace da igraju udkokovic i radsnov a ne samo kad je iznudjeno.

  • Blok 2

    9. februar 2021 | 09:22

    SAMO NAPRED ZVEZDO 🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • sudije su nase

    8. februar 2021 | 21:58

    sredite vi sa nasim najjacim adutima..sudije su nam donijele i prosle godine kup..ocekujemo da to urade i sada,,,znamo da bez njih ne mozemo nista..zato nas korona ne brine..kup je nas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA