Korona kataklizma u Panatinaikosu: Desetorica zaraženih, prekinute sve košarkaške operacije

Velike muke grčkog kluba sa opakim virusom

  • 0
KK Crvena zvezda, KK Panatinaikos Foto: MN Press

Ako mislite da je Crvena zvezda pogođena koronavirusom, onda šta tek treba reći za grčki Panatinaikos. Ovaj klub se suočava sa pravom katastrofom, pošto ima deset zaraženih u timu, otkazao je učešće u Kupu, a situacija iz dana u dan postaje sve alarmantnija.

Tri najnovija otkrivena slučaja su igrači, tako da je ukupno zaraženo sedam košarkaša i tri člana stručnog štaba. Zbog svega su u timu morali da prekinu treninge, te sve igračke operacije i ne zna se tačno kada će one biti nastavljene.

U saopštenju kluba istaknuto je da su svi pozitivni pod nadzorom lekarskih ekipa i da redovno prate uputstva nadležnih. Klub je prestao sa radom još u subotu.

Zeleni treba da putuju u Rusiju i Nemačku naredne nedelje, gde ih čekaju mečevi u Evroligi sa Zenitom i ekipom CSKA iz Moskve, a potom i sa Albom iz Berlina samo sedam dana kasnije. Međutim, najnoviji razvoj događaja kaže da će tako nešto biti teško ostvarivo.

Ekipa će se ponovo testirati u petak, 12. februara nakon čega će biti donete dalje odluke.

Video: Đoković u trećem kolu AO: Amerikanac pokušao da ga dekoncentriše, ali bezuspešno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA