Posle godinu dana pauze se vraća u Evropu? Čuvenog Gustava Ajona traže u Rusiji i Turskoj

Meksikanac se poslednjih godinu dana nalazi u rodnoj zemlji

  • 0
Gustavo Ajon Foto: MN Press

Nakon mnogobrojnih uspešnih sezona provedenih na tlu Starog kontinenta, Gustavo Ajon je odjednom „nestao“. Naravno, sa njim se nije desilo ništa loše, pošto se odlučio da prethodnu godinu provede u rodnom Meksiku gde je delimično napunio baterije igrajući za Astros de Žalisko.

Ali, izgleda da se iskusni košarkaš uželeo igranja na mnogo jačoj sceni, što se poslednji put desilo dok je nastupao za Zenit iz Sankt Peterburga u Evroligi, pre pandemije koronavirusa. Kako stvari stoje, mogao bi vrlo lako da se vrati na tlo Rusije.

Za bivšeg košarkaša Zenita vrlo je zainteresovana ekipa CSKA iz Moskve. Armejci muku muče ove sezone da povežu dobre rezultate, kako u VTB ligi, tako i u Evroligi, a iskustvo Ajona nakon povrede Nikole Milutinova dobro bi im došlo.

Međutim, Moskovljani nisu jedini koji su zainteresovani da ga dovedu u svoje redove. I Ergin Ataman je voljan da vidi Meksikanca u Anadolu Efesu, pa ćemo tek u narednih nekoliko dana saznati gde će igrač koji je nedavno napunio 36 godina nastaviti svoju karijeru.

Treba napomenuti da Gustavo Ajon ima i bogato NBA iskustvo, pošto je pre dolaska u Real iz Madrida igrao za Nju Orlealns, Orlando, Milvoki i Atlantu. Dakle, ko god da ga prigrabi, iako u ovako poznim godinama, dobro će profitirati.

Video: TSC-u čist gol nije priznat, ali samo par sekundi kasnije ekipa iz B. Topole stigla je do vođstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA