≫ 

Kalinić nasmejan stigao na suđenje zbog tuče na utakmici Zvezda - Partizan: Preti mu 5 godina robije

Glumac se tereti za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama, zbog čega mu preti pet godina robije

  • 38
Milan Kalinic Foto: ATA Images

Glumac i voditelj, Milan Kalinić, došao je Palatu pravde podovom suđenja zbog tuče na utakmici između Crvene zvezde i Partizana u Pioniru, kada se sukobio sa jednim od sponzora crveno-belih Daliborom Krkovićem.

Kalinić se tereti za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama, zbog čega je po Zakonu zaprećeno do pet godina robije, a čitav incident dogodio se pre početka meča kada je ispao nesporazum oko toga ko će sedeti u foteljama uz teren u VIP mestima.

Krković se prvobitno sukobio sa direktorom marketinga Crvene zvezde, Markom Pavlovićem, koji je drug Milana Kalinića, nakon čega je glumac pesnicama nasrnuo na Krkovića, kome je glava posle toga bila oblivena krvlju.

Čitav sukob smirio je bivši ministar odbrane, Dragan Šutanovac, koji je bio u blizini i razdvojio sukobljene.

Ovako je Kalinić pričao o sukobu:

- Nisu bila numerisana mesta, ali bila je napravljena jedna fotelja, jedan dvosed za mene i Acu Radojičića. Direktor marketinga Zvezde koji se pominje je to sve organizovao, on je inače moj veliki prijatelj. Ja dolazim, vidim da tu sedi neki čovek. Ja znam da je to mesto za Acu Radojčića, ali neću ja da se mešam, ima ko će da to da radi, jer vodim računa uvek o tome da ne bude "vidi ga ovaj glumi ludilo". Još se javim tom čoveku, kažem zdravo, on se meni javi.

- I znam da će uskoro doći neko iz Zvezde i da će mu reći da to nije njegovo mesto. To je sve organizovao Marko Pavlović, moj drugi i direktor marketinga Zvezde. U jednom trenutku, ja sam ustao da dam izjavu za vaše kolege sa Prve. U tom trenutku dolazi Marko i kaže čoveku "moraš da se pomeriš", mislim da se njih dvojica znaju. A on sedi zavaljen i kaže gde ću ja". "Čoveče, ovo je mesto za Acu Radojičića". Ja stojim sa strane i gedam, čovek kreće da se ponaša neverovatno bahato, posvke, gde ću ja...

Video: Milan Kalinić se potukao, razbijena glava navijaču Zvezde!

Kalinić je opisao da je sukob nastao posle jedne rečenice, koju je Krković izgovorio, a zatim je njemu istu tu ponovio Marko Pavlović, koga je zatim ovaj udario u glavu.

- Nije za televiziju, počinje da psuje, to je rasprava koja ne izgleda da vodi u konflikt. Gledam šokiran ponašanjem čoveka u VIP delu. I u jednom trenutku kaže "Napušite mi se svi..." Marko koji je sve to organizovao, maksimalno se trudi ove sezone, napravio je tu foru sa dvosedom, i kaže šokiran: "Ja da ti se napušim?"

Video: Snimak iz drugog ugla tuče Milana Kalinića i Dalibora Krkovića

- I ja u tom trenutku shvatam da on možda njega i zna i odjednom posle drugog trećeg "Ja da ti se napušim?" on je Marka udario glavom. Na najpodmukliji način. Ja šokiran gledam da ga neko odjednom udara glavom. Kako ga je udario, Marko se sagao i zaštitio. Kako ga je udario glavom, ja sam mislio da će se tu zaustaviti. On kako je video da se Marko zaštitio i da se ne okreće, on kreće da ga udara s leđa jedan, drugi, treći, četvrti put... Ja u tom trenutku skačem na njega. Hvatam ga, on se otima kako je bio u naletu...

Video: Nebojša Čović o tuči Milana Kalinića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    17. februar 2021 | 11:22

    Dobiće istu kaznu kao i ona dva vlasnika kluba u kojem je zatečeno 700 ljudi. Dva puta No-No i ukor razrednog starešine. Za primer drugima.

  • Рке Коке

    17. februar 2021 | 11:39

    Каква робија,немој да сте смешни..

  • Marko

    17. februar 2021 | 11:09

    Pa kod nas 5 godina ne bi dobio ni masovni ubica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA