≫ 

Da li O`Brajant odlazi iz Zvezde? Posle Kupa ponovo ga nema u timu, Radonjić objasnio

Zvezda je pobedila Borac sa skraćenom rotacijom igrača

  • 2
KK Partizan - KK CRvena zvezda Kup Koraća 2021 Foto: MN Press

Crvena zvezda je odigrala meč sa Borcem i pobedila 83:63 sa samo devetoricom igrača. Crveno-beli imaju problema sa košarkašima koji su u izolaciji zbog koroene, a ovoga puta nisu imali ni Borišu Simanića, kao ni Džonija O Brajanta.

Trener Zvezde Dejan Radonjić je objasnio situaciju.

- Boriša Simanić nije bio u timu jer je sa reprezentacijom, a O Brajant nije sa nama od Kupa, tu su interne stvari klupske, koje treba da se rešavaju. On je dao značajan doprinos osvajanju Kupa u Novom Sadu, ali stvari su takve da imamo oklolnosti kakve imamo i da imamo situaciju sa  igračima koji su odsutni zbog korone.

- Oni su bolje, ali preciznije reći kada će se priključiti je teško. Čeka nas opet veliki izazov Evrolige već u petak, a nadam se da ovaj meč neće ostaviti neke posledice da budemo u još kraćoj rotaciji za taj duel - rekao je Radonjić.

Podsetimo, Džonija O'Brajanta je klub suspendovao na deset dana posle meča Evrolige sa Asvelom i tada je već bilo priče da će mu u narednom periodu dati ispisnicu

Trener Zvezde Dejan Radonjić je posle tesnog poraza od Asvela kratko prokomentarisao slučaj sa kažnjenim Amerikancem, potvrdio je sve ono što je već rečeno nekoliko sati pred duel sa Francuzima.

- Kao što se zna, O'Brajant je suspendovan. Smatram da niko ne može da bude iznad tima i iznad kluba, a o svemu ostalom razgovaraće se u narednim danima - rekao je Radonjić za Sport klub.

Međutim, vratili su ga u tim za Kup Radivoja Koraća i to je bio dobar potez jer je pomogao u osvajanju titule.

Video: Zvezda uzela Kup trofej: Skokovi i odbrana slomili Megu, Davidovac prelomio meč!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steta

    17. februar 2021 | 21:37

    Veliki potencijal, moze da poentira, skace , asistira ali ocigledno je u glavi problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA