Partizan ponovo kupuje u Izraelu? Crno-beli žele da dovedu krilo pred završnicu Evrokupa

Keri Blekšir Junior je na radaru crno-belih

  • 4
Keri Blekšir Junior Foto: Youtube / Printscreen

Potpuno slobodno možemo reći da je Partizan izgubio svaku šansu da se domogne plej-ofa ABA lige. Crno-beli su pored toga ispali u polufinalu Kupa Radivoja Koraća nakon poraza od Crvene zvezde, pa su i tu propustili priliku da se umešaju u borbu za trofej. Preostaje Evrokup, gde crno-beli još imaju realne šanse za četvrtfinale, ali će morati da trijumfuju protiv Trenta u Italiji, a potom i da se nadaju pobedi protiv Metropolitana u Beogradu.

Kako stvari stoje, ako se plasiraju u nokaut fazu ovog takmičenja, mogu da očekuju veliko pojačanje. Košarkaški portal Eurobasket piše, a brojni srpski mediji prenose da je Partizan zainteresovan za dovođenje američkog krilnog igrača, Kerija Blekšira Juniora. On trenutno nastupa u Izrealu, gde igra za Hapoel Galil i u 13 mečeva do sada je ostvario prosečno 13 poena uz 7,5 skokova i dve asistencije po utakmici.

Podsetimo, upravo je Kori Volden došao u Partizan iz Izreala. On je u ovom šampionatu bio proglašen za najkorisnijeg igrača lige, što je bilo dovoljno da se „kupi“ ulaznica za mesto u crno-belom dresu.

Videćemo da li će se još jedan igrač iz ove lige preseliti u redove Partizana. Blekšir Junior je prethodno nastupao za Univerzitet Florida i ovo mu je prva sezona na Starom kontinentu.

Video: Dva šuta Ibrahimovića s distance, ali oba nisu pogodili metu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    18. februar 2021 | 21:09

    Jos jedan krs i lom kao i Perkins,Mika,Mozli...cemu ovo dovodjenje stranca kada su velike sanse i da ispadnemo iz Evrokupa!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA