≫ 

Jokić sa pomešanim emocijama posle tripl-dabla: „Balašević mi je pomogao da privolim suprugu...“

„Jeli smo malo srpske hrane i ćevapa posle mog rođendana“, prilično raspoložen za priču bio je Jokić

  • 5
Nikola Jokić Foto: Youtube / Printscreen

Denver Nagetsi su pobedili, Nikola Jokić je proslavio rođendan i upisao svoj novi tripl-dabl u NBA ligi. Samim tim, moglo bi se reći da je posao obavljen na dobar način i da Majkl Maloun može da bude i više nego zadovoljan utakmicom u Klivlendu (103:120). Srpski igrač imao je 16 poena, 12 skokova i deset asistencija.

I sam Jokić kaže da je zadovoljan partijom, a ističe da su on i momci na prigodan način proslavili njegov rođendan i poziv na Ol-Star utakmicu u Atlanti. Bilo je i ćevapa.

- Bilo je zabavno, naravno. Jeli smo malo srpske hrane, imali smo lep dezert. Uvek je lepo biti sa momcima, drago mi je što su srećni zbog mene – kaže srpski košarkaš.

Dodaje da je srećan što je njegov saigrač, Džamal Marej večeras bio sjajan. Amerikanac je izjednačio rekord karijere sa 50 poena, a postao je i prvi igrač koji je šutirao više od 80% za dva i tri na takvom uzorku.

- Mislim da je kul to što je imao 50 poena, posebno sa takvom efikasnošću. Vrlo je zabavno videti ga kako to radi. I ranije je to uspevao sa vremena na vreme, bio je veoma „vruć“ na šutu, ali je večeras bio kao pravi bacač plamena. Ja bih voleo da se to desi, da zaigra na Ol-Staru, da imam partnera tamo. Naročito u poslednje vreme, igra fantastično – dodaje Jokić.

Međutim, jako skromni Jokić ističe da i dalje ima mesta za napredak i da želi da pomogne svojim saigračima da budu bolji.

- Mislim da u liderstvu ekipe mogu da budem znatno bolji, da budem malo racionalniji, da pomažem saigračima i sa pozicioniranjem. Nekada moram da ih vratim na pravi put – izjavio je Srbin.

Ali, srpski košarkaš imao je pomešane emocije zbog vesti o smrti Đorđa Balaševića. Njega je ta vest dočekala baš na rođendan, a ističe da je sam pevač i kompozitor imao veliki uticaj u njegovom životu, iako ga nikada nije upoznao.

- Na današnji dan, eto, preminuo je Balašević, čovek čiji sam ja veliki fan lika i dela. Onako, bile su pomalo pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam lično, da mu se zahvalim što mi je pomogao da „prevarim“ devojku da mi bude žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je veliki gubitak za sve nas, koji smo ga volelirekao je Jokić.

VG2QPQjg5kU

Za kraj, Jokić je istakao da mu je jako drago što će reprezentovati Srbiju na Ol-Staru u Atlanti i zahvalio se ekipi koja je stalno oko njega, a o kojoj se malo priča i zna.

- Drago mi je što ću predstavljati Srbiju, Sombor i porodicu na tom velikom događaju, kao i sve te ljude iza mene kojima niko ne zna imena. Ali oni dobro znaju ko su – zaključuje srpski igrač.

Video: Nikola tripl-dablom srušio Lebrona i Lejkerse: Jokić je bog i batina!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    20. februar 2021 | 08:42

    Nikola, veliki si!

  • Bosiljka

    20. februar 2021 | 09:00

    SRECAN TI RODJENDAN ZVEZDO.... DA SI NAM SRECAN I JOS VISE USPESAN. ZASLUZIO SI I ZATO SI IZABRAN. I ZNAM DA CES NAS DOSTOJNO PREDSTAVLJATI. Ti si primer mladog porodicnog coveka. Ponosni smo na tebe i neizmerno te voli tvoj Sombor.

  • Kliker

    20. februar 2021 | 10:06

    Marej je Kanađanin, neko ko u Srbiji piše košarkaške vesti bi to morao da zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA