≫ 

Bjelica koristi svaki minut, ali Sakramento ne izlazi iz crne serije: "Kraljevi" pali i u Čikagu

Za razliku od prošlih nekoliko partija, Bjelica je sada dobio nešto manje od 12 minuta protiv Bulsa, a za to vreme je ubacio devet poena uz tri skoka i jednu asistenciju

  • 0
Dalas Maveriks, Sakramento Kings Foto; Tanjug/AP

Košarkaši Sakramento Kingsa, u NBA noć između subote i nedelje, povezali su i šesti poraz pošto ih je na gostovanju nadigrao Čikago sa 122:114, a Nemanja Bjelica je ponovo dobio svoju porciju minutaže.

Ako išta dobro možemo da izdvojio među "kraljevima" onda je to što je Bjelica već sada u seriji igara i da ga trener Luk Volton ne drži zakovanog za klupu i ne sprema mu trejd koji je sve više počeo da se pominje u tamošnjim medijima.

Za razliku od prošlih nekoliko partija, Bjelica je sada dobio nešto manje od 12 minuta protiv Bulsa, a za to vreme je ubacio devet poena uz tri skoka i jednu asistenciju. Beli je imao sasvim pristojne procente uz 2/4 za dva i 1/3 za tri poena, kao i 2/2 sa slobodnih bacanja.

Sakramento je već bio u dvocifrenom minusu do poluvremena, a jedino su uspeli u četvrtoj čevrtrtini da se trgnu, na nekih šest minuta do kraja meča je bilo i samo -2, ali se Zak Lavin potrudio da uskrati preokret gostima sa 38 ubačenih poena.

Čak tri igrača među Kingsima su imala +20 poena - Marvin Begli sa 26, Badi Hild sa 23 i Diaron Foks sa 20 poena, ali ništa od toga nije pomoglo "kraljevima" da konačno prekinu ovu užasnu seriju u koju su upali.

Los Anđeles Lejkersi su umalo sustigli Majami koji je uspeo ipak da slavi u Kaliforniji sa 96:94. "Jezerdžije" su bile konstantno u minusu po 9-10 poena, ali su u trećoj deonici došli do +3 i mogućnosti da preuzmu inicijativu. Ipak, to je trajalo nepunih minut, gosti su ponovo došli do vođstva i nisu ga ispuštali sve do kraja susreta.

Lebron Džejms, ukoliko se pogledaju procenti šuta, nije odigrao dobar meč, ali su mu falili po skok i asistencija za tripl dabl shodno tome da je imao 19 poena i po devet skokova i asistencija. Efikasniji od njega u Lejkersima je bio samo Kajl Kuzma sa 23 poena.

U pobedničkoj ekipi je briljirao Nan sa 27 poena sa čak 5/6 za tri poena, a ispratio ga je Batler sa tri poena manje.

Šarlot je u neizvesnoj završnici bio bolji od Golden Stejta sa 102:100, Vašington je neočekivano odneo pobedu iz Portlanda 118:111, dok je Finiks dominirao u Memfisu 128:97.

>>> PSŽ je drugi, Monako peti u Francuskoj, razdvaja ih pet bodova, i večerašnji (21.00) duel na Parku prinčeva preti da bude veoma zanimljiv. Kvota na keca je 1,70, na duplu šansu X2 2,16, a na GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Monako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA