≫ 

Totalno rasulo i konfuzija: Šta više radi trener Sakramenta sa Bjelicom, Kingsi povezali sedmi poraz

U ovoj sezoni se ni ne očekuje mnogo od Sakramenta, ali status Bjelice je krajnje nejasan

  • 0
Nemanja Bjelica Tanjug

Košarkaši Sakramenta sedmi put u nizu su pretrpeli poraz u NBA sezoni pošto su bili nemoćni na parketu Milvokija 128:115, a srpski košarkaš Nemanja Bjelica ponovo nije dobio ni sekunda prilike protiv Baksa. Da li je korektno ovo što Kingsi rade "Profesoru"?

Trener "kraljeva" Luk Volton ponovo je odlučio da čitav meč drži Bjelicu na klupi. Nemanja nema priliku da bude konstantan, jer jedan susret odigra pola sata, jedan 15 minuta, a jedan, kao što vidimo, odgleda iz prvog reda.

U ovoj sezoni se ni ne očekuje mnogo od Sakramenta, ali status Bjelice trenutno ne da nije jasan, nego jednostavno nemamo ni jasnu poruku od stratega Voltona šta uopšte žeči od srpskog reprezentativca.

Milvoki je, sa druge strane, odigrao meč dovoljan za još jednu pobedu i opravdanje uloge favorita. Janis Antetokumbo je sa 38 poena i 18 skokova briljirao u dresu Baksa, a imao je strašnu pomoć Krisa Midltona koji je ubacio šest poena manje uz osam skokova i šest asistencija.

Jedina svetla tačka među Kingsima je činjenica da su dobili novu uzdanicu u vidu Halibartona koji igra sve bolje iz meča u meč. Sada je bio najefikasniji u poraženoj ekipi sa 23 poena uz osam asistencija i pet skokova.

Video: Ivanić vratio Zvezdu u život u Subotici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA