Zvezda sa Voldenom, ali i juniorima, putuje u Kaunas

Crveno-beli u utorak igraju protiv Žalgirisa

  • 9
Kori Volden Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde putuju u ponedeljak u popodnevnim časovima u Kaunas, gde ih u utorak očekuje zaostali meč 24.kola Evrolige sa Žalgirisom.

Meč koji je prvobitno trebalo da se odigra 4. februara odložen je za 23. zbog velikog broja zaraženih u redovima crveno-belih početkom februara.

Ekipa je i dalje nekompletna, pa će se u ekspediciji Crvene zvezde naći i talentovani juniori Vujičić i Šaranović, ali se u tim vratio Amerikanac Kori Volden.

- Očekuje nas meč protiv jako dobrog Žalgirisa. I ove sezone prikazuju puno i nalaze se u realnoj borbi za TOP 8 Evrolige. Tim koji dobro igra koji je zajedno već neko vreme što je važno u ovim okolnostima i sistemu takmičenja. Na nama je da pokušamo da odigramo dobar meč, da odgovorimo na njihovu čvrstinu, na njihovu preciznost jer tu ima igrača koji šutiraju sa visokim pricentima.

- Moramo da budemo dobri u bazičnim elementima svakako, i kroz jedan takav pristup da vidimo šta će nam to doneti. U svakom slučaju naša situacija u Evroligi nam dozvoljava da možemo da imamo pristup u kome popravljamo situaciju iz utakmice u utakmicu, i da uradimo sve što je u našoj moći da povratak igrača u tim bude najbezbolniji mogući - rekao je pred put u Kaunas trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Dejan Davidovac je dodao:

- Očekuje nas vrlo teška utakmica protiv ekipe koja igra odlično ove sezone. Tim koji je dugi niz godina zajedno i uigran je. Igraju čvrsto, bore se za TOP 8 ove sezone, tako da pre svega očekuje fizički jednu tešku utakmicu. Moraćemo na prvom mestu da odgovorimo na njihovu „fizičku“ igru i tu nema nekih novih stvari u odnosu na pretrhodne godine. To je po meni ključ ove utakmice - rekao je Davidovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1992.

    22. februar 2021 | 16:48

    Idemo Kori, ova utakmica nam je presudna za odlazak na završni turnir!

  • spaso

    22. februar 2021 | 16:19

    isto joj se pise,,,jios jwedno sramocenje srbije...

  • Marko

    22. februar 2021 | 16:01

    Sad ce drzava svojoj mezimici nove igrace da kupi.najveci budzet na balkanu a 2 od pozadi.mora to da se pojaca na 20miliona.vadi drzavnu kasu za mezimicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA