≫ 

Šćepanović: Nije trebalo da preuzmem Partizan, više sam se bavio drugim stvarima nego košarkom!

Podsetimo, Šćepanović je prestao da bude trener crno-belih krajem oktobra

  • 15
Vlado Šćepanović Foto: MN Press

Doskorašnji trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović priznao je da se pokajao što je na početlku tekuće sezone seo na klupu crno-belih po odlasku Andree Trinkijeri!

Šćepanović je bio pomoćnik Italijanu, da bi po njegovom odlasku preuzeo Partizan i krenuo u novu sezonu. Međutim, usled serije loših rezultata otišao je iz kluba i na njegovo mesto je došao Sašo Filipovski.

- Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog, posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari. Ali, desilo se što se desilo. Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom - rekao je Šćepaonović za "Vijesti" i dodao:

- Malo je ostavilo sve to gorak ukus...Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao.

Priznao je Crnogorac i da se današnja košarka promenila.

- Posao trenera nije isti kao nekad. Ranije se mnogo više pažnje posvećivalo košarci, nego što je sada. Sada je košarka na četvrtom mestu. Odnos sa klubom, menadžmentom, medijima, menadžerima.. nešto što je sada mnogo bitnije nego sama košarka. Ali, dobro takve su tendencije, tako je svima.

>>> Kori Volden se vraća u tim Crvene zvezde, ali i dalje nema Rita, Noka, Koloma i Hola. Otud i kvota od 1,30 na pobedu Žalgirisa danas od 19 sati. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Žalgiris – Crvena zvezda.

Video: Šćepanović: Veliki sam optimista, moramo dati sve od sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 2

    23. februar 2021 | 08:45

    Cela bivsa zemlja Jugoslavija se otarasila partizana , samo mi jos ne

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    23. februar 2021 | 09:01

    Филиповски је доообар избор. Добро вам иде у ЕК. Можда га и освоји 32 загорска😂😂😂

  • SrbskiBek

    23. februar 2021 | 11:46

    Svi se "peru" od partizana !!???? Niko nece da sedne na klupu propalog kluba ..."slavni dani gepekovanja.navlacenja i igre iz ljubavi" su proslost..sad se ubiraju rezultati....narko klanovi u lozi.prazne tribine i nista osvojeno skoro vec pa deceniju..jad i beda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA