DOKTOR ZA NBA LIGU: Pogledajte ovu majstoriju za dobitak od 410.071 RSD

NBA strelci ko na traci za novu ozbiljnu isplatu

  • 12
Meridian Foto: Milan Drinčić

0

Teško je zamisliti noćni tiket bez NBA strelaca. Ko će „u plus“ je standardno pitanje već u ranim popodnevnim satima u životu svakog kladioničara.

Zato ti je Meridian spremio najbolji bonus koji ćeš naći na celom svetu – 1.500 RSD BONUSA BEZ USLOVA je tvoje na jedan klik.

Bonus preuzmi OVDE i svoje strelce sastavi novcem kojim kuća časti.

A da biste pronašli inspiraciju za večerašnji NBA program, za fino zagrevanje pogledajte ovu majstoriju i lagani prolaz na strelcima od sinoć.

Devet strelca, devet pluseva i dobitak od 410.071,78 DINARA!

Meridian Foto: Milan Drinčić

Zaljubljenika u košarku na meridianbet.rs nije previše zanimalo koliko je teško pogoditi „u glavu“ više od tri strelca, a naročito sve „pluseve“.

U redu je što su ga „ispoštovali“ majstori poput Irvinga, Mareja i Lenarda, koji imaju „cementiranu“ minutažu u svojim klubovima, ali trebalo je osetiti trenutak da će zablistati i oni sa dosta skromnijom minutažom, poput Riki Rubija i Di Vinćenca…

NBA je ubacila u petu brzinu, večeras Jokić dočekuje Kantera i Vajtsajda iz Portlanda, a najbolja domaća kladionica spremila ti je ubedljivo najveću ponudu, i naravno najbolje kvote i hendikepe za NBA.

Pogodi svoje strelce samo u Meridianu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA