≫ 

Pojačanja na Malom Kalemegdanu: Zvezda potpisala dva nova košarkaša

Klub s Malog Kalemegdana jači za još dva imena

  • 0
Filip Branković, Marko Mihailović Foto: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je na svom zvaničnom sajtu da su profesionalne ugovore nakon Milutina Vujičića potpisala još dva igrača. U pitanju su Filip Branković i Marko Mihailović.

Oba igrača su rođena 2003. godine, mlađi Branković (samo dva dana mlađi) igra na poziciji centra. Visok je 203 cm, pre nego što je stigao u Zvezdu, prve pionirske korake je načinio u klubu Železničar iz Inđije.

Marko Mihailović dolazi iz Loznice, igra na poziciji plejmejkera i visok je 196 cm. On je za razliku od Filipa, stigao kao kadet u redove crveno-belih.

O tome koliko su oduševljeni novim ugovorima, govore i njegove izjave nakon potpisa.

- Tu smo od pionirskih dana i poznajemo jako dobro sistem u kome smo nastali i razvijali se. Ovo je kako se kaže, samo jedan korak ka cilju koji sam zacrtao da budem košarkaš prvog tima Crvene zvezde . Na meni je da nastavim da treniram i jednog dana dođem do tog cilja koji sam sebi postavio. Hvala i Crvenoj zvezdi na poverenju i veri koje mi je ukazala ovim ugovorom.

Istakao je Branković, da bi se ubrzo na njegovu izjavu nadovezao i Mihailović.

- Mogu samo da se zahvalim klubu na pruženoj prilici, a ovaj ugovor to svakako jeste. Ovo svakome ko želi da postigne nešto u košarci, može da bude samo motiv da radi još više i dokazuje se. Dobro poznajem klub, trenere, imamo sve uslove da radimo i napredujemo…

Oba košarkaša su potpisala ugovore na četiri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA