≫ 

Bivšem Jokićevom saigraču i NBA izrekla kaznu zbog pretnji pištoljem i posedovanja marihuane

Malik Bizli je uhapšen u septembru prošle godine jer je držao na nišanu pištolja osobe koje su se parkirale ispred njegove kuće

  • 0
malik bizli

Foto: Tanjug/Ap

Košarkaš Minesote Timbervulfs Malik Bizli (24) suspendovan je na 12 utakmica od strane NBA lige zbog incidenta u septembru prošle godine zbog kojeg je uhapšen i osuđen na 120 dana zatvora.

Bizli je procesuiran zbog toga što je pištoljem pretio dvojici muškaraca koji su se parkirali ispred njegove kuće i držao ih na nišanu sve dok se nisu udaljili. Beku Timbervulfsa se, osim posedovanja oružja i pretnje istim, na teret stavilo i posedovanje veće količine marihuane nađene tokom preteresa njegove kuće.

On je proglašen rivim i osuđen na četvoromesečnu zatvorsku kaznu koju će morati da izdržava kod kuće, kao i na tri godine uslovno.

NBA je sada izrekla i svoju kaznu za košarkaša koja stupa na snagu već sa narednom utakmicom protiv Vašingtona.

- Iskoristiću ovo vreme da preispitam svoje odluke. Izvinjavam se svim navijačima koji su me podržavali za sve ovo komplikovano vreme po mene, i obećavam da ću se uskoro vratiti kao bolji čovek i bolji igrač - poručio je Bizli pre pauze koja ga čeka.

Bizli je četiri sezone igrao u Denveru koji ga je draftovao, od 2020. godine je član Minesote.

Video: Pogledajte fintu i strahovito zakucavanje Jokića za konačni pad Portlanda: Kao pored čunjeva!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA