• 3

Miloš Teodosić i Danilo Anđušić podržali Mozzartovu akciju "Stop nasilju nad ženama"

Projekat regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću i Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije podržalo je više od 650 sportista. Ujedinili se i večiti rivali...

  • 3
Mozzart

Foto: Privatna arhiava

Otvori oči, prijavi nasilje na 0800-100-600 – uglas poručuju sportisti i druge poznate ličnosti u kampanji koja kompanija Mozzart realizuje u saradnji sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije. Ovoj akciji u susret Danu žena pridružili su se i košarkaši Miloš Teodosić i Danilo Anđušić.

Mozzart

Foto: Privatna arhiava

Poruka “Reci ne nasilju” ujedinila je i večite rivale uoči košarkaškog derbija pred 20.000 ljudi. Toliko je važna da je prekinula i pesme na „Spotifaju“ u trenutku kada je dugo očekivana platforma za slušanje muzike tek stigla u Srbiju. Čula se i preko razglasa stadiona i dvorana širom zemlje.

Mozzart

Foto: Branko Starčević

Više od 650 sportista je nosilo majice sa ovim sloganom koji je bio istaknut i na koncertima Zdravka Čolića, Nataše Bekvalac, Lexington benda, na mečevima Evrolige... I u periodu kada nema nikakvih događaja i masovnih okupljanja zbog korona virusa, regionalni lider u oblasti igara na sreću pronalazi glasnike koji će širiti svest o porodičnom nasilju, a među njima su i Dejan Stanković, Milan Borjan, Sergej Milinković-Savić...

- Nizom akcija želimo da ohrabrimo žrtve i da utičemo na to da se nasilje uvek prijavi. Pored toga, već više od deceniju pomažemo sigurne kuće. Postali smo toliko prepoznatljivo ime u borbi za podizanje svesti o ovom problemu, da su čak i na naš broj telefona počeli da prijavljuju nasilje – kaže Borjan Popović, direktor sektora korporativnih komunikacija kompanije Mozzarta, u kojoj 70 odsto zaposlenih čine žene, kao i 60 odsto strukture menadžmenta.

Mozzart

Foto: FSS

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću ne dozvoljava da eho rečenice „Stop nasilju nad ženama“ utihne, a pomoć u tome ima od brojnih poznatih sportista.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    Kristina ferari

  • Sanja

    Reći ću te kod Čakajca pametnjakoviću.

  • CvelePorshe

    Moja žena kad skrivi pokažem joj ko kosi a ko vodu nosi ona nosi vodu jer nemam vodu mora se kupam.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima