Sašo Filipovski dobio otkaz u Partizanu: Nije bio na poslednjem treningu, ostaje samo jedno pitanje

Crno-beli u potrazi za trećim trenerom ove sezone

  • 61
sašo filipovski

Foto: MN Press

Kao što se i očekivalo nakon poraza od Cibone, Sašo Filipovski više nije trener KK Partizan!

Uprava kluba odlučila je da smeni Filipovskog nakon serije loših rezultata, odnosno nakon devet poraza u poslednjih 11 mečeva. On nije bio na poslednjem treningu kluba, već je za to vreme bio na sastanku sa čelnicima kluba, a umesto njega je sa igračima radio Aleksandar Matović, koji je glavni kandidat za upražnjenu klupu.

Sigurno je da Filipovski više nije po ukusu čelnika crno-belih i on je bez ikakve dileme već bivši, a jedino je ostalo da se definitivno razjasni da li će on voditi ekipu i na meču protiv Metropolitena u Ljubljani, ali kako Telegraf saznaje, izglednija je situacija da tu ulogu obavi upravo Matović, a da se i zvanično klub oglasi i saopšti sporazumni raskid ugovora sa Filipovskim.

Filipovki je na klupu Partizana seo početkom novembra umesto Vlade Šćepanovića, ali ništa nije promenio u igri crno-belih. Klub je u međuvremenu izgubio u polufinalu Kupa, šanse za plej-of ABA lige su u domenu teorije, dok je i četvrtfinale Evrokupa pod znakom pitanja.

Moraće Partizan da pobedi Metropolitan u Ljubljani ako želi dalje, ali i da osluškuje rezultat sa meča Lokomotiva - Trento. Sa kojim trenerom, videćemo uskoro, mada se Aleksandar Matović, pomoćni trener pominje kao najlogičnije rešenje do kraja sezone.

Video: Kilibarda o košarkaškim utakmicama Partizana: Od 94-te sam redovna u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan,ostali su nebitni

    8. mart 2021 | 15:18

    Sta sad? Bio Scepanovic,Saso i sve poraz za porazom. Da li postoji trener koji moze nesto da poboljsa? Ko ce se sad hteti da prihvati toga posla? Koliko moraju da isplate i Scepanovica i Sasu za te pare mogli su da dovedu kvalitetnog igraca i sad bi bila druga prica. Ovako,ne vidim neki napredak. Ko ce odgovarati sto ode Gordic,Mekintajer,a dovedose Parkera,igraca kakvog imaju zonasi po Srbiji. Ko ce odgovarati sto Zagorac ni vrata pogoditi ne moze,Molzi 3 kosa po utakmici,Dangubic isto. Ova sezona je propala,slede nam 3 sigurna poraza i velika sreca da ne ispadnemo u ABA 2. Uprava mora da odgovara i prizna svoju krivicu.

  • mirko

    8. mart 2021 | 15:26

    Covke sad ce ti i Zvezda opet biti krivi.Sledi saopstenje od tudjmanovih bunkerasa

  • Vlajko

    8. mart 2021 | 14:40

    Katanac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA