Čuveni Đanmarko Poceko besneo na konferenciji za novinare zbog odluke arbitara sa Srbinom na čelu!

Nije mu se dopalo što nisu hteli da gledaju snimak na deset sekundi pred kraj utakmice

  • 1
Đanmarko Poceko Foto: Youtube / Printscreen

Svi se sećamo čuvenog Đanmarka Poceka, koji je tokom prethodne decenije ostavio svojevrstan pečat i u regionalnom takmičenju. On je trenutno trener Dinamo Sasarija, a posle današnjeg susreta sa Nimbrukom u Češkoj, koji je njegov tim izgubio rezultatom 90:89 dobio je ogroman izliv besa.

Naime, on je počeo da optužuje sudije ovog meča da su „iskrojile“ pobedu Čeha, zbog toga što nisu otišli da pogledaju snimak u poslednjem napadu njegove ekipe, gde je došlo do same greške. Pored njega je sve vreme na konferenciji bio indisponirani Miro Bilan.

- Mislim da je neverovatno šta se desilo u poslednjem napadu, zamolio sam sudije da odu i pogledaju akciju, jer sam bio siguran da su naši rivali dodirnuli loptu. Mislim da nije fer, momci su prešli dug put da bi igrali ovu utakmicu. Svako može da pogreši, ali ovde govorimo o nečemu drugom – aludirajući na arbitre, rekao je Poceko.

A da stvar bude još interesantnija, glavni arbitar na meču dolazi iz Srbije. Reč je o Aleksandru Glišiću, kojem su društvo pravili Martins Kozlovskis i Gatis Salins, obojica iz Letonije.

Sasariju je ovo bio drugi poraz u drugoj fazi takmičenja u FIBA Ligi šampiona, tako da je sve to dodatno razbesnelo italijanskog stručnjaka, koji kaže da je njegov tim samo bespotrebno putovao 25 sati kako bi došao na utakmicu.

Video: Lazić posle nesmotrenog udarca u lice Lukovića isključen u Splitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA