Košarkaš Lokomotive hteo da popije pivo za pobedu Partizana, ali..

Mantas Kalnietis je hteo da proslavi prvo mesto u grupi svoje ekipe Lokomotive, ali su ga crno-beli sprečili.

  • 0
KK Partizan - KK Lokomotiva Foto: MN Press

Lokomotiva Kuban je pobedila Trento sa 100:86 u meču poslednjeg kola Grupe F i plasirala se u Top 8 fazu Evrokupa, ali i dala šansu Partizanu da pobedom od 4 poena razlike nad Metropolitanom, takođe izbori plasman.

Za Partizan su protiv francuskog kluba navijali i košarkaši Lokomotive, jer bi u slučaju pobede srpskog predstavnika bili prvi u grupi..Ali, Partizan je izgubio od Metropolitena sa 75:70 i tako završio takmičenje. i Lokomotivu bacio na drugo mesto.

- Popiću jedno pivo za pobedu Partizana -rekao je Mantas Kalnietis košarkaš Lokomotive nadajući se da će crno-beli pobediti, ali izgleda da će opstati bez piva večeras.

Najviše poena za Lokomotivu je postigao Kuzminskas, 26, Kalnietis je dodao 21, Vilijams Gos 13, Gordon 12, Kamings 11. U gostujućoj ekipi najbolji učinak imao je Džejkori Vilijams sa 27 poena i 10 skokova, Viktor Sanders je dodao 22 poena, a Geri Braun je postigao 12.

Video: Fenomenalno zakucavanje Trifunovića posle kog je Partizan uhvatio potpuni priključak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA