Matović posle poraza Partizana: Opet nismo uspeli da zatvorimo meč, dali smo šansu protivniku

Partizanu je bila potrebna pobeda od četiri ili više poena razlike

  • 17
Aleksandar Matović Foto: MN Press

Trener Partizana Aleksandar Matović izjavio je posle ispadanja njegovog tima iz Evrokupa i poraza od Metropolitana da je meč krenuo u dobrom smeru, ali da su oscilacije u igri ponovo bile tu.

- Utakmica je išla u dobrom smeru. Ali, u poslednjoj deonici smo prestali da dajemo poene, gubili lopte, promašivali bacanja, dali smo Metropolitanu šansu. Zadovoljan sam ponašanjem, borbenošću igrača. Pokušavali su da ispoštuju sve što smo se dogovarali, ali kao što je cela sezona bila gore-dole, opet nismo uspeli da zatvorimo utakmicu. Od 11 slobodnih bacanja, devet je bilo u drugom poluvremenu, a promašili smo i šest zicera - rekao je Matović.

Partizanu je bila potrebna pobeda od četiri ili više poena razlike, a crno-beli su u jednom momentu imali i +9, ali završnica je bila loša i nedovoljna da se savlada protivnik koji je otišao u četvrtfinale evropskog takmičenja.

Video: Stanković pred Mačvu: Neki očekuju pobede od 5:0 ili 6:0...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    11. mart 2021 | 07:55

    Zvezdi su "godinu pojeli skakavci" Partizanu DECENIJU !!!!

  • GP

    11. mart 2021 | 08:46

    Sezona nije bila gore-dole , nego SAMO DOLE

  • Mikula m

    11. mart 2021 | 07:46

    I cemu si onda zadovoljan.Lepo izadji i reci u timu imam neznalice i ne mogu ih ja sad uciti u ovim godinama kako da uhvate loptu.Jos kazi okrecemo se mladim domacim igracima koji nece nista slabije odigrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA