≫ 

Krenuo stopama svog oca: Radonjićev sin vodio Megu do pobede nad Partizanom

Iznenada se ukazala šansa Petru da vodi juniore "roze tima" zbog bolesti prvog trenera

  • 0
Petar Radonjić Foto: Facebook/KK Mega

Da iver ne pada daleko od klade dokaz je i Petar Radonjić, sin Zvezdinog trenera Dejana, koji je vodio juniore Mege do pobede nad Partizanom rezultatom 95:78 u derbiju juniorske lige Srbije.

I to sasvim nenadano, jer je šef stručnog štaba Dragoljub Avramović bio odsutan zbog bolesti, pa je Radonjić junior na sebe preuzeo brigu o timu.

I položio je ispit sa najvišom ocenom.

Partizan je inače bio bolji u prvom poluvremenu, kada je imao i prednost, međutim zahvaljujući sjajnoj trećoj deonici koju je dobila sa 25:14, Mega je uspela da preokrene, na kraju i da ubedljivo slavi protiv crno-belih.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ukrajinac Oleksandr Kozistij sa 22 poena, uz to je dodao i 11 skokova, dok je kod Partizana sa 18 poena bolji od ostalih bio Mihailo Petrović, momak koji je dan posle ovog meča parafirao profesionalni ugovor sa crno-belima.

Pobeda Mege još više je dala na neizvesnosti borbi za prvo mesto u ligi u kojoj je Sloboda trenutno lider sa skorom 15-1, ispred Mege koja ima 14-1, te Partizana (14-3) i Crvene zvezde (12-3).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA