≫ 

"Ja se izvinjavam što sam vas čekao": Radonjić uljudno "izribao" reportera Arene sport

Trener Zvezde u svom stilu

  • 23

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 73:64 u 21. kolu ABA lige, nastavili prodor ka samom vrhu regionalnog takmičenja, a svoj mali šou posle meča imao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Strateg Zvezde je bio pred kamerama Arene sport kako bi dao izjavu, ali je morao da pričeka duže od uobičajenog vremena, što mu je očito zasmetalo, pa je pridikom na račun novinara pomenute televizije i počeo razgovor.

- Da... Ja se izvinjavam što sam vas čekao da dam intervju, ali dobro, našli smo nekako prostora da i to rešimo, kao prvo... - rekao je bez zadrške Radonjić, uljudno stavio sagovorniku do znanja da se neke stavri ipak moraju poštovati, a to je, iznad svega, nečije vreme.

Radonjić je potom pričao o samoj utakmici...

- Ono što je bilo najbitnije jeste da se dobije meč. Osim velike važnosti derbija, pobeda nam je nosila šansu više za plasman u plej-of. U narednim utakmicama sledi borba za što bolji plasman u ligaškom delu. Mi smo u ritmu u kakvom jesmo, puno je tu stvari koje su se dešavale. Odigrali smo jako dobro takmičarski, onako kako želimo. Naravno, bilo je i grešaka, ali generalno zadovoljan sam onim što smo pružili i što smo dobili meč - sumirao je utiske Radonjić.

Zvezda nastavlja po teškom i zgusnutom rapsoredu. Slede mečevi sa Cibonom u Beogradu, Panatinaikosem u Atini i Budućnošću u Podgorici.

- Pokušavamo da pronađemo najbolja moguća rešenja, sada se trudimo da nađemo ritam koji nam odgovara u uslovima kakvi jesu. Raduje nas povratak igrača koji su bili odsutni u delikatnom delu sezone i to zbog bolesti što je zahtevalo oprez kod njihovog vraćanja u takmičarski ritam. Svežina koja je bila prisutna donela je nešto što nam je bilo potrebno. Trudimo se da raspored koji imamo sagledamo na najbolji mogući način. Sada nas čekaju još tri utakmice u sedam dana, što daje jako mali prostor za neki timski rad, trening i oporavak. Nadam se samo da problematike koju smo imali više neće biti i da ćemo u završnicu sezone ući u formi koja zadovoljava naše norme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA