Partizan u utorak promoviše Zorana Savića

Crno-beli zakazali konferenciju povodom novog sportskog direktora

  • 13
Zoran Savić Foto: MN Press

Košarkaški klub Partizan organizovaće promociju Zorana Savića kao novog sportskog direktora.

Konferencija za medije će biti organizovana uz poštovanje svih epidemioloških mera, a u ime KK Partizan NIS, na konferenciji će govoriti Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan NIS i novi sportski direktor KK Partizan.

Podsetimo, Savić je u klupskom i reprezentativnom dresu osvojio faktički sve što se moglo osvojiti. Sa reprezentacijom je osvojio tri zlata na Evropskom prvenstvu, zlato na Svetskom prvenstvu i srebro na Olimpijskim igrama, što je realno bio maksimalan domet, jer je rival u finalu bio američki Drim tim.

Savić je bio veliki šampion, sa pobedničkim karakterom, koji je bio spreman čak i da žrtvuje karijeru zarad svog tima, pa nema sumnje da se navijači crno-belih nadaju da će kao funkcioner kluba vratiti Partizan na staze stare slave.

Sudeći po njegovim intervjuima, može se očekivati da se u Partizanu pakleno radi, da treninzi budu prioritet i da se na njima gradi moral i dalji uspeh ekipe, a verovatno će se posebna pažnja dati i selekciji ekipe. Igrači sa karakterom pobednika, onakvi poput Predraga Danilovića iz njegove generacije, biće verovatno prioritet.

Video: Najbolji trenuci meča KK Crvena zvezda i KK Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    15. mart 2021 | 11:00

    A kada će te Ostoju da promovišete u portira ?

  • South Guard1969

    15. mart 2021 | 12:20

    Gospodine dolazite gde niste dobro došli a gospodin koji vas je pozvao svakog trenutka treba da ode sa svog mesta.Velika je sreća što nema navijača jel dotični gospodin sigurno na tom mestu ne bih bio.

  • Tajfun Kv

    15. mart 2021 | 10:53

    Samo Grobari u SVETINJI !!!! Ne treba nam!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA