≫ 

Gde je to pošao Dangubić? Želeo u svlačionicu Zvezde, pa se trgnuo i krenuo za igračima Partizana

Pomalo komična scena na poluvremenu večitog derbija

  • 8

Košarkaši Partizana juče su poraženi u večitom derbiju protiv Crvene zvezde. Klub sa Malog Kalemegdana je tokom čitavog toka meča imao kontrolu nad dešavanjima na terenu, pa je bez većih problema upisao novu pobedu u regionalnom takmičenju.

Na ovom meču se nije baš proslavio Nemanja Dangubić, inače nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a koji sada nosi dres Partizana. On je za 25 minuta na terenu postigao samo šest poena uz četiri skoka, a njegov indeks je iznosio svega jedan poen.

Međutim, ovaj meč biće upamćen po sceni koja se odigrala na poluvremenu. Nakon što se poslednji put oglasio zvuk sirene, Nemanja Dangubić je, barem kako se čini na snimku, krenuo ka svlačionici – Crvene zvezde?!

Nakon što je video kuda je pošao, on se trgnuo i naglo okrenuo na drugu stranu, gde je otišao na novi dogovor sa Aleksandrom Matovićem na velikom odmoru. On, ipak, nije urodio plodom, pošto su crno-beli upisali treći poraz od Zvezde u isto toliko mečeva ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masno Srbin

    15. mart 2021 | 22:14

    Он буквално не зна где је лево! 🤣🤣🤣🤣

  • Pfc

    15. mart 2021 | 22:29

    Ovo je prikaz Partizanove sezone i to koliko su igraci ustvari dekocentrisani i bezenergicni na urakmicama

  • Косингас

    15. mart 2021 | 23:01

    Брат! Циган био, Циган остао!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA