≫ 

Ostoja Mijailović o tužbi Trinkijerija: "Traži pare koje nije zaradio, nismo očekivali to od njega"

Predsednik crno-belih reagovao na odluku bivšeg trenera da tuži klub

  • 11
Ostoja Mijailović, Andrea Trinkijeri, KK Partizan Foto: MN Press

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, dobio je nekoliko pitanja na konferenciji za medije povodom predstavljanja Zorana Savića za novog sportskog direktora crno-belih.

Jedno se ticalo tužbe Andree Trinkijerija koju je podneo protiv Partizana, a drugo vezano za kritike navijača na njegov račun zbog slabih rezultata ekipe ove sezone.

Mijailović o tužbi Trinkijerija

Koktel KK Partizan, Andrea Trinkijeri, Ostoja Mijailović Foto: Nikola Tomić

- Što se tiče njegove tužbe, kada je otišao iz Partizana bilo mu je sve plaćeno, ono što sada traži, to je nešto što nije zaradio. Da li na to ima pravo ili ne, o tome će odlučiti BAT, ja mislim da nema pravo na to. BAT sudi po pravičnosti, daa kada radite negde drugde, za to ostvarujete zaradu, nemate pravo da naplatete što to niste zaradili u drugom klubu, naš tim advokata radi na tome. Iskreno nismo očekivali tužbu od njega i njegovih agenata, jer je imao takvu podršku od nas, sve što je tražio je dobio. I za budžet i za igrače i njemu je sve plaćeno. Ali ok, svako ima svoje stvari - rekao je Mijailović, a zatim se dotakao i Milana Mačvana.

- Pomenuo je Zoran i Mačvana, takođe je i njemu sve plaćeno iz prethodnih 7 - 8 godina i to što on on potražuje jeste kamata, sve ostalo mu je plaćeno. I sve što traže, traže jer je to nešto što je potpisano. Ali ono što mi smeta, kao nekom ko treba da nađe novac, je to što oni traže i ono što nisu zaradili, traže kamate na kamate, nešto što ne bi smeli da potražuju, ali svako ima pravo na to. Što se tiče kluba, on je stabilan, isplaćuje sve. Situacija je loša sa sportske strane, ali nije sa druge strane, jer uprava kluba nije radila ništa manje nego prošle sezone. Mi smo se maksimalno trudili da plate budu na vreme, da završimo tako se trudimo. Ali rezultati su nešto što dođe ili ne dođe, nedostaje nam Arena, ali i najviše nam nedostaju navijači. Navijači Partizana su zaista šesti igrač, ista ova ekipa je potpuno drugačija bez publike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA