≫ 

Radonjić pred PAO: Nema mnogo priče, idemo u Atinu da se borimo, Davidovac ne putuje sa nama

Duel će početi u petak u 20 časova

  • 0
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda nastavlja takmičenje u Evroligi i to gostovanjem u Atini, ekipi Panatinaikosa. Duel sa “zelenima” u okviru 30. kola elitnog takmičenja najavio je trener Dejan Radonjić.

Ovaj meč crveno-beli dočekuju u dobrom rezultatskom nizu, posle vezanih pobeda nad Himkijem, Partizanom i Cibonom. Ipak, ima i problema, a to je izostanak Dejana Davidovca.

Idemo u Atinu da odigramo najbolje što možemo, da budemo konkurentni protiv tima koji je u dobroj formi, odigrali su dobar meč protiv Makabija, i u domaćem protiv prvenstvu su bili superiorni. Dobili su veliko pojačanje u Hezonji, Ti Džej Brej je takođe stigao, novi trener Odet Kataš je tu i to su krupne promene u odnosu na tim sa kojim smo igrali prvu utakmicu u Beogradu. Što se nas tiče, Davidovac je bolestan, dobra vest je da nije korona u pitanju, i on ne putuje sa nama, svi ostali idu za Atinu – rekao je Radonjić čiji je tim u “paklenom ritmu”.

Ka Grčkoj se kreće u petak, a odmah posle tog meča ih čeka gostovanje u Podgorici u ABA ligi, u nedelju.

-Raspored je takav, 12 mečeva u martu, ali stvari gledamo drugačije, od danas do poslednje utakmice u regularnom delu ABA lige, a to je 19. april, čeka nas 12 utakmica. Svesni smo da je ritam izuzetno naporan, u sedam dana igramo četiri utakmice koje su intenzivne i bitne, i to iziskuje mnogo napora. Uspeli smo da budemo dosta dobri u poslednjim utakmicama, a ono što nas uvodi u razmišljanje je situacija oko povreda, bolesti… Jednostavno, već sam o tome pričao, predugo to traje, ali idemo u Atinu, tome smo okrenuti i o tome razmišljamo sada – kazao je Radonjić, a centar Ognjen Kuzmić dobro poznaje klub iz Atine, s obzirom da je svojevremeno igrao za PAO.

Sutra putujemo za Atinu, nema mnogo priče, spremamo se radimo, ekipa Panatinaikosa ima odlične igrače, dobra ekipa, tu smo da damo sve od sebe i da se borimo. Njima ta utakmica u petak dosta znači, tim koji je popunjen na svim pozicijama, koji je doveo i neke nove igrače u međuvremenu, novi je i trener Kataš. Naše je da odigramo što bolje i da damo sve od sebe – zaključio je Kuzmić.

PAO i Zvezda su u donjem delu tabele Evrolige. Domaćin je na 16. mestu (10-17), a Zvezda na 17. Učinak crveno-belih je 8-21.

Duel će početi u 20 časova.

Večeras (21.00) gledaćemo evropski košarkaški klasik Real – CSKA, a tim koji izgubi, pogotovo ako to bude Real, mogao bi da se nađe u neprijatnoj situaciji pred finiš trke za plasman u TOP 8. Kvota na keca je 1,90, a na dvojku 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA