≫ 

Zvezda igra EL, a misli na derbi ABA lige: Da li je kvota na poraz crveno-belih mogla da bude manja?

Šta Zvezda može protiv Panatinaikosa?

  • 0
KK Crvena zvezda, KK Panatinaikos Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 sati gostuju Panatinaikosu u dvorani "OAKA" u Atini u 30. kolu Evrolige.

Međutim, nema sumnje da je crveno-belima više u mislima onaj meč u nedelju veće (20.00) protiv Budućnosti, u derbiju ABA lige koji može da odluči ko će na prvo mesto posle regularnog dela sezone.

Zvezda trenutno ima skor od 8-12, a Panatinaikos je na učinku 10-17, dok se trener crveno-belih Dejan Radonjić nada da će njegov tim odigrati najbolje što može.

- Idemo u Atinu da odigramo najbolje što možemo, da budemo konkurentni protiv tima koji je u dobroj formi. Odigrali su dobar meč protiv Makabija i u domaćem protiv prvenstvu su bili superiorni. Dobili su veliko pojačanje u Hezonji, TJ Brej je takođe stigao. Novi trener Odet Kataš je tu i to su krupne promene u odnosu na tim sa kojim smo igrali prvu utakmicu u Beogradu - rekao je Radonjić.

Radonjić je rekao da je Dejan Davidovac bolestan i da nije otputovao u Grčku, ali da je dobra vest da nije korona u pitanju.

Centar crveno-belih Ognjen Kuzmić igrao je svojevremeno za ekipu Panatinaikosa i dobro poznaje klub iz Atine.

- Njima današnja utakmica mnogo znači. Tim je popunjen na svim pozicijama, došli su i neki novi igrači u međuvremenu. Novi je i trener Kataš, a naše je da odigramo što bolje i da damo sve od sebe - rekao je Kuzmić.

>>> Ova sezona je izuzetno loša i za Panatinaikos i za Zvezdu, pa će se večeras (20.00) u Atini i jedni i drugi boriti za prestiž. Zeleni su favoriti, i kvota na keca je 1,20, dok je kvota na Zvezdu čak 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA