Denver objavio kad će navijači uživo moći da gledaju Jokića i Nagetse

Već početkom aprila navijači će i uživo moći da uživaju u majstorijama Srbina i Nagetsa

  • 3
Nikola Jokić, Denver Nagets, Hjuston Rokets Foto: AP/Tanjug

Polako, mic po mic, situacija u SAD kada je reč o kontroli pandemije korona virusa, se vraća u normalu. To potvrđuje i objava Denver Nagetsa da će od 4. aprila vrata "Ball" Arene biti otvorena i za navijače - prvi put posle godinu dana i izbijanja pandemije.

Nagetsi su saopštili da će od pomenutog datuma biti dozvoljen ulaz za 4.050 navijača, što je otprilike 22 posto kapaciteta hale. Prednost će imati vlasnici sezonskih ulaznica koji će tako konačno i uživo moći da prate Jokića i družinu i sa lica mesta im budu "vetar u leđa" u borbi za najviši plasman.

Ova odluka Nagetsa je usledila nedugo pošto je država Kolorada ublažila mere koje su bile na snazi donedavno kao prevencija od širenja virusa.

Navijačima je lepu vest saopštio gazda franšize Sten Kroenke, čovek koji u svom vlasništvu, osim Denvera, ima još niz sportskih kolektiva među kojima je i engleski fudbalski klub Arsenal.

Prema tome, Denver će svoj prvi meč kao domaćin pred publikom odigrati 4. aprila protiv Orlanda. Biće to prva od 13 utakmica nasvom terenu koje će igrati do početka plej-ofa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    19. mart 2021 | 15:47

    A nama ovde pricaju kako je u american najteze sa koronom a oni vec pola mera ukinuli

  • Dare

    19. mart 2021 | 16:50

    Ma samo njega cekaju da gledaju on po vama postade najbolji na planeti vec odavno 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA