≫ 

Pešić: Zainteresovan sam da pomognem srpskoj košarci, pričao sam sa Zvezdom i Partizanom

Legendarni trener istakao da želi da živi u Srbiji i pomogne srpskoj košarci

  • 4

Svetislav Pešić proslavljeni srpski košarkaški trener, bio je gost emisije "U obruču" na Areni sport. Pešić je istakao u razgovoru da mu je želja da se vrati da živi u Srbiju i da ako može pomogne srpskoj košarci.

On je dodao da nije tačna informacija da ne bi radio u našoj zemlji.

Ja sam zainteresovan da živim ovde a samim tim i da radim u košarci. Nisu dobro preneli da ne želim da radim ovde. Razgovarao sam sa Zvezdom i Partizanom i sad ako kažem da imam neke druge planove to bi moglo da uvredi nekog.

- Posao u Zvezdi je bio jedan od mojih najboljih iskusava u karijeri. Bilo je divno raditi sa domaćim igračima, jedno novo iskustvo uživanje. Uvek sam imao potrebu da radim na svom jeziku, ali ja ta iskustva više ne trebam. Ali, to ne znalči da ne lim da pomognem na druge načine. - rekao je Pešić.

Video: Profesor Karalejić ispričao nikad otkrivenu priču kako je Svetislav Pešić otišao iz Barselone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    22. mart 2021 | 21:19

    Idi u zeleznik

  • Olimdar

    23. mart 2021 | 12:07

    Pešić mora da zna da je igrao u Partizanu pošto mu je bilo lepo u Zvezdi ugašenoj srećan mu put u Železniku ima sada dva FMP-a pa neka bira njegova volja. Nezmam skim je pričao u Partizanu ali bolje nemoj da otkrije jer tada i taj bi bio izdajica kao on a njima su vrata Partizana zauvek zatvorena. Pešiću što dalje od Partizan idi tamo gde si se lepo osećao na memlu.

  • joco

    22. mart 2021 | 21:54

    A ti koliko dugo si u imostranstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA