Dve "lopte" u zamenu za jednu: Jokićev tim daje Bol Bola, a želi da vidi Lonza Bola u rosteru

Denver Nagetsi užurbano rade na sređivanju trejda pred dedlajn 25. marta

  • 0
Pelicans Rockets Basketball Foto: Tanjug/AP

Nije tajna da Denver Nagetsi traže pojačanje, kako bi delimično olakšali posao Nikoli Jokiću, a samim tim došli u poziciju da se bore za mesto u plej-ofu NBA lige. Naravno, nedosanjani san ekipe iz Kolorada je da na kraju pokupi šampionski prsten, ali do toga je dugačak put, možda duži nego što su u Denveru svesni.

A kako prenose američki mediji, Nagetsi su spremni da uključe Bol Bola u trejd sa Nju Orleans Pelikansima, samo kako bi u svoj tim doveli Lonza Bola. Kako piše Bličer Riport, koji se može smatrati za pouzdan izvor, centar tima iz Denvera je već bio pominjan u razgovorima između dve franšize.

Nema sumnje da bi ekipi iz Kolorada odgovaralo da se otarasi Bol Bola, pošto on beleži samo pet minuta ove sezone u proseku. Ovom košarkašu bi prijalo neko veće vreme na parketu, što Nju Orleans svakako može da mu ponudi. Videćemo samo da li će tim u kojem se nalazi Zajon Vilijamson odlučiti da „zagrize“.

Sa druge strane, Lonzo Bol prosečno ove sezone beleži 14,2 poena po utakmici uz 4,2 skoka i 5,6 asistencija. To mu donosi indeks od 15,24 poena po susretu, što ga svrstava tek van 100 najboljih u NBA ligi. Svakako, taj broj poena nije za bacanje kada je reč o ekipi Denvera.

Video: Jokić i Dončić su prevazišli timove, trebaju im saigrači da napadnu titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA