Denver želi da olakša posao Jokiću: Na tapetu dva igrača Orlanda, ali samo jedan može među Nagetse

Preostalo je nešto više od 24 časa da tim iz Kolorada reaguje i aktivira trejd

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš, Nikola Jokić trenutno je među glavnim kandidatima za titulu MVP-ja, a naročito nakon što su iz trke ispali Lebron Džejms i Džoel Embid. Jedina stvar koja ne ide na ruku našem najboljem igraču su nešto slabiji rezultati Denvera, pošto su trenutno tek peti tim Zapadne konferencije.

Iako su stvari krenule na bolje u poslednje vreme, jasno je da će Nagetsima biti neophodna pojačanja kako bi se borili za sam vrh i mogli nečemu da se nadaju u eventualnom plej-ofu, koji će uslediti po završetku ligaškog dela sezone.

Za reakciju Denvera preostalo je nešto više od 24 časa, pošto je trejd dedlajn postavljen za 20.00 časova u četvrtak. Kako pišu američki mediji, u tim Nikole Jokića mogli bi da slete ili Aron Gordon ili Evan Furnije iz Orlanda, koji su zapali za oko treneru, Majklu Malounu. Međutim, samo jedan od njih će doći u Kolorado.

Naravno, Gordon je „četvorka“, koja bi stigla u zamenu za Milsapa, čime bi Denver dobio novu energiju u napadu, ali bi oni problemi koji se javljaju u odbrani definitivno ostali. Sve je doduše daleko od zaključenja, pošto u Orlandu uz to traže pik iz prve runde.

Što se tiče Furnijea, reč je o šuteru koji ume da pogodi preko tri trojke po utakmici, odnosno oko 19,6 poena u proseku. To bi verovatno poboljšao, pre svega zbog igre koju forsira Nikola Jokić, ali nije jasno koga bi Denver u tom slučaju ponudio zauzvrat..

Sve u svemu, vreme prolazi i zaista ne bi bilo čudno ukoliko Denver „preskoči“ i ovaj trejd dedlajn. Međutim, pitanje je da li će se to dopasti Nikoli Jokiću, koji bi sigurno voleo da se bori i za šampionski prsten u nekom trenutku karijere.

Video: Protivnici nisu znali gde se nalaze: Jokićev novi tripl-dabl, pretekao je legendu i ušao u istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA