≫ 

Najtalentovaniji košarkaši Evrope u Beogradu: Tri srpska tima jure kartu za fajnal for Evrolige

Od petka do nedelje, u Železniku, osam juniorskih ekipa, mahom iz regiona, među kojima i tri iz Srbije

  • 3
KK Crvena zvezda, juniori Foto: MN Press

Juniorske ekipe Crvene zvezde, Partizana i Mege igraće za kartu za Keln završni fajnal for Evrolige u seniorskoj konkurenciji, gde će biti održan juniorski fajnal ejt.

Tri ekipe će u Keln doći kao osvajači kvalifikacionih trunira. Pre beogradskog, odigrani su turniri u Valensiji, gde je slavila Barselona, kao i Istanbulu, gde se radovao Real.

Turnir koji je trebalo da bude održan u Minehu, otkazan je. To dalje znači da će Evroliga ostalim učesnicima završnog turnira u Kelnu poslati specijalne pozivnice.

Kad je u pitanju turnir u Beogradu, posle takmičenja po grupama, prvoplasirani timovi iz obe grupe, u nedelju od 20 časova boriće se za plasman na Finalni turnir.

Turnir otvaraju Crvena zvezda i Kluž, u petak od 10 časova. O toj utakmici, kao i ambicijama na turniru, pričao je Miloš Obrenović, trener Crvene zvezde.

Drugi meč ove grupe, igraju Partizan i Makabi. Koji su i prošle godine na istom ovom mestu odmerili snage. Inače, klinci tima iz Humske su prošle godine osvojili turnir u Železniku, ali kako je sezona prekinuta, nisu putovali na fajnalejt.

U drugoj grupi je Mega koja takmičenje počinje utakmicom protiv Cedevita Olimpije. Dragoljub Avramović, trener Mege, istakao je da njegova ekipa jedva čeka da počne takmičenje:

A grupa:

Crvena zvezda

Kluž

Makabi

Partizan

B grupa:

Cedevita Olimpija

Mega

Budućnost

Lokomotiva Kubanj

Video: Velika katastrofa Zvezde u Podgorici, Budućnost slavila sa nestvarnih +20 i sve je bliža prvom mestu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA