≫ 

Glavobolja u Dalmaciji: Igokea pregazila Zadar i prišla još jedan korak plej-ofu ABA lige

Do četvrte pobede u nizu, Igokea je došla zaista impresivno, čini se da ishod nije dovođen u pitanje posle prvog poluvremena

  • 0
KK Igokea Foto: ABA liga / KK Mornar (Media Pro)

Košarkaši Igokee sve su bliže plasmanu u plej-of ABA lige, a još jedan uspeh ostvarili su u 23. kolu na gostovanju Zadru savladavši domaćina sa 86:63.

Igokea je posle ovog demonstriranja sile na 18-4 i polako razmišlja o elitnoj regionalnoj smotri. Kako je gost sebi namestio smešak na faci, tako je indisponirao Zadrane koji su sada na 7-15 i ispadanje iz lige je realna priča.

Do četvrte pobede u nizu, Igokea je došla zaista impresivno, čini se da ishod nije dovođen u pitanje posle prvog poluvremena. Za to je najzaslužnija spoljna linija gostujućeg sastava koja je ubacila osam trojki i tako napravila veliki procep koji domaćin nije mogao da ispuni.

Plejadu igrača sa dvocifrenim učinkom predvodio je Jovanović koji je upisao 13 poena i pet skokova, Atić i Klemons su postigli po poen manje, dok je Karmajkl dodao 10 poena.

U ekipi Zadra, odličan meč je odigrao Karter koji je zabeležio 15 poena, ali ga niko nije pošteno ispratio, tako da nije bilo načina da se isparira protivniku.

Video: Zvezda želi da zaboravi poraz u Podgorici: Crveno-beli dominiraju, +16 na poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA