Zvezda protiv Armanija nikad nije izgubila, ali sada je kvota na crveno-bele u Pioniru ponižavajuća

Crveno-beli igraju za prestiž i slavu

  • 0
Dejan Radonjić Foto: aba-liga.com/Igokea/Nikola Vuruna

Košarkaši Crvene zvezde od 19 sati dočekuju italijanski Armani u okviru 32. kola Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Crvena zvezda ima veoma zgusnut i težak raspored, u narednih 7 dana je očekuje meč s Milanom, potom Makabijem, a onda i meč s Cedevita Olimpijom.

- U izuzetno nagomilanom rasporedu sledi nam dupli program i utakmice sa Armanijem i Makabijem. Prva koja nas očekuje je protiv Milana, ekipe koja je tokom sezone pokazala svoj veliki kvalitet. Imaju u svojim redovima proverene igrače u borbi za visok plasman u ovogodišnjem izdanju Evrolige, istakao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Košarkaši s Malog Kalemegdana su se odavno oprostili od Evrolige, tačnije, izgubili su svaku šansu za prolaz u narednu fazu takmičenja. Međutim, Radonjić od svojih igrača traži maksimum u svakoj narednoj utakmici.

- U preostalim utakmicama Evrolige, bez obzira što nemamo rezultatski imperativ, želimo da damo sve od sebe i pokažemo maksimum.

Košarkaš Lengston Hol nakon brojnih problema, polako hvata ritam nakon duge pauze.

- Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica protiv vrlo jake i iskusne ekipe. Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadograđen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu od ranije. Nije nam lako, utakmice se ređaju kao na traci, a mečevi sa Armanijem i Makabijem su zaista veliki izazovi.

- Međutim, naše je da se borimo, bez obzira što nemamo pritisak rezultata, ali želimo da ostavimo dobar utisak u završnici lige u kojoj smo imali brojne izazove i probleme tokom ove -

zaključio je Lengston Hol, košarkaš Crvene zvezde.

Iako crveno-beli protiv Armanija nikada do sada nisu izgubili u Evroligi, od prethodnih šest mečeva, situacija na tabeli naterala je bukmejkere na možda i potcenjivačku kvotu na tim Dejana Radonjića.

Zvezda u Evroligi protiv Armanija ima šest pobeda u šest mečeva, ali pred večerašnji (19.00) meč situacija je drugačija - crveno-beli su na dnu tabele, a Italijani se bore za četvrtfinale. Zato je kvota na dvojku 1,30, a na keca čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Armani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA