≫ 

Kevin Durent slao preteće poruke poznatom glumcu, ovaj sve objavio na društvenim mrežama

Poznati glumac Majk Rapaport objavio je prepiske sa košarkašem Bruklina

  • 0
Kevin Durent Foto: Tanjug/AP; Twitter/@MichaelRapaport

Poznati američki glumac Majkl Rapaport objavio je prepisku sa zvezdom Bruklina Kevinom Durentom u kojoj ga ovaj vređa, psuje i preti mu. Durent se posle izvinio Rapaportu, ali moguće da će se naći na tapetu disciplinaca lige zbog najblaže rečeno skandaloznog ponašanja.

- Dobijao sam pretnje i odvratne poruke na dnevnom nivou, ali ni u najluđim snovima nisam mislio da će Kevin Durant biti među njima - rekao je Rapaport.

Durant je u nekoliko poruka upućenih Rapaportu, vrlo ljut i ratoboran, preti glumcu, proziva ga i zbog supruge, te koristi i određene homofobične izraze koji su izazvali veliku pažnju. Navodno je ljut na glumca jer ga je ovaj isprozivao zbog intervjua koji je Durent dao Čarlsu Barkliju posle jedne utakmice.

U tom razgovoru, Durent je bio mrzovoljan i ne baš raspoložen za izjave, što je nateralo Rapaporta da mu uputi kritiku.

Inače, Durent i Rapaport su nekada bili prijatelji, radili su nekoliko zajedničkih emisija, međutim njihov odnos je sada daleko od toga, sudeći prema prepisci koja je obelodanjena.

Durent je "tvitnuo" kako su Majk i on nekada razmenjivali još žešće uvrede, u istom tvitu se izvinio, međutim pitanje je da li će ga to spasiti od kazne lige koaj je vrlo osetljiva na ovakve ispade igrača, pogotovo kada su u pitanju najveće zvezde.

Rapaport je rođeni Njojorčanin, a iza sebe ima niz poznatih ostvarenja u filmskoj industriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA