≫ 

Bivši centar Zvezde psovao košarkaše Budućnosti na srpskom: Lesor poludeo na provokacije gostiju

Haos pri davanju izjava nakon utakmice Monako – Budućnost

  • 29

Monako je u tesnoj završnici uspeo da savlada Budućnost (90:87) i da se tako domogne polufinala Evrokupa u majstorici odigranoj u Monte Karlu. Nikola Ivanović je imao šansu da šutem za tri poena u poslednjem napadu donese Podgoričanima produžetak, ali nije uspeo u tome.

Jedan od junaka pobede Monaka bio je i Matijas Lesor, koji je bio najefikasniji kod domaćih sa 24 poena uz 7/10 za dva poena i 10/12 sa linije slobodnih bacanja. Stoga je nakon meča stupio pred kamere, kako bi dao izjavu.

Međutim, tada je sve pošlo po zlu. Neko iz ekipe Budućnosti je očigledno isprovocirao Matijasa Lesora, koji je taman nakon što je počeo da daje izjavu počeo da psuje i vređa na čistom srpskom jeziku. Novinarka je pokušala da ga umiri, ali avaj.

- P**i k***c, j***m ti mater. Pričaj srpski, j***m ti mater glupu, majmune. Šta je bilo?! – počeo je da viče Matijas Lesor na nekoga iz ekipe Budućnosti dok je bio u programu uživo, nakon čega je izašao iz kadra očigledno želevši da se obračuna.

Kome su bile upućene navedene psovke, tek ćemo saznati. Svakako, nije lako izbaciti Lesora iz takta, a pogotovo je zanimljivo što je ovaj sve razumeo i sve rekao na tečnom srpskom, kao da je u našoj zemlji i rođen.

Video: Srbi su i humanu stvar izvrgli ruglu: Sprdaju se na aukciji za Ronaldovu traku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PhantomBgd

    31. mart 2021 | 20:28

    Priča bolje SRPSKI od Karadjordjevića

  • Milos

    31. mart 2021 | 20:34

    Brate Lesor oprastam ti onaj promaseni zicer u Podgorici a sa ovim si me kupio za sva vremena i uvek si dobrodosao u nas voljeni klub i kao igrac i kao navijac.

  • Nemke

    31. mart 2021 | 20:34

    Hahahah kakva bratina 🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA