≫ 

Udario Bjelica na Smailagića: "Profesorov" Majami zaustavio Karija i Voriorse

"Profesor Beli" je proveo 17 minuta na parketu, a za to vreme je zabeležio osam poena uz dva skoka i jednu ukradenu loptu

  • 0
Nemanaj Bjelica Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Majamija uspeli su da slave u NBA noći između četvrtka i petka protiv Golden Stejta sa 116:109 i pored fenomenalne partije Stefa Karija, a Nemanja Bjelica je ponovo dobio svoje minute na Floridi.

"Profesor Beli" je proveo 17 minuta na parketu, a za to vreme je zabeležio osam poena uz dva skoka i jednu ukradenu loptu. Šutirao je 1/1 za dva i 2/5 za tri poena, dok je sa druge strane Alen Smailagić nije imao sreće da pokaže šta zna među "ratnicima", već je susret posmatrao sa klupe.

Majami je pobedu gradio malo po malo, imao je prednost nakon prvog dela igre, a uz kratka opuštenja u trećoj deonici, uspeo je da sačuva stečeno vođstvo i da na kraju trijumfuje treći put u nizu.

Najefikasniji igrač susreta bio je Kari sa 36 poena uz 11 skokova, Endrju Vigins se pridodao sa 23 poena, ali čak ni zajedničkim snagama njih dvojica nisu izmenili tok ovog meča.

Batler sa 22, Robinson sa 21 i Hiro sa 20 poena bili su najzaslužniji za pad "ratnika" na Floridi.

Filadelfija je na gostovanju pobedila Klivlend sa 114:94, Detroit je bio prejak za Vašington 120:91, kao i Bruklin za Šarlot 111:89.

Drama se odvijala na terenu Nju Orleansa gde su Pelikani ipak položili oružje pred Orlandom nakon produžetka 115:110.

Video: Brutalno zakucavanje na početku meča: Jokićev dabl-dabl, Denver dao 44 poena za četvrtinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA