≫ 

Kako je ovo ušlo?! Košarkaš Zadra poslao loptu gotovo do plafona i postigao neverovatan koš u Čačku

Jan Palokaj se kandidovao za potez nedelje u ABA ligi

  • 1
KK Borac Čačak - KK Zadar Foto: Twitter @abaliga / Screenshot

Košarkaši Borca i Zadra ovog jutra u gradu na Moravi igraju veoma važan susret u borbi za opstanak u regionalnom takmičenju. Nakon poraza u Dalmaciji pre nekoliko dana, tim Marka Marinovića je imao plan da se osveti i tako odmake od pretposlednjeg mesta koje vodi u baraž sa drugoplasiranom ekipom ABA 2 lige.

Iako utakmica nije preterano efikasna, što se i očekivalo, s obzirom na njenu važnost i na težinu, već tokom prvog poluvremena smo videli nekoliko fantastičnih poteza. Pre svega, tu mislimo na ono sjajno zakucavanje Nenada Nerandžića pored trojice igrača Zadra, ali i dalmatinska ekipa je pokazala kandidaturu za potez kola.

Naime, negde pred sam kraj prve četvrtine, kada je napad Zadrana već polako isticao, Jan Palokaj je uspeo da se domogne lopte pod košem nakon ofanzivnog skoka. Zakoračio je unazad, šutirao iz „fejd-aveja“, ali je lopta dobila neuobičajeno visok luk i činilo se da je gotovo dotakla plafon dvorane kraj Morave.

Međutim, videlo se da taj šut ima putanju i koji trenutak kasnije nakon manjeg „plesa“ po obruču, ona je prošla kroz mrežicu na veliko oduševljenje košarkaša gostujuće ekipe. Jan Palokaj je uspeo da prkosi zakonima fizike.

Video: Rađen otkriva kako je upoznao najboljeg prijatelja: Slomio mi je nos u bazenu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miladin

    3. april 2021 | 13:21

    Hajde braco Srbija je uz vas otkacite i ove tudjmanovce kao i 🇷🇸🙏😁👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA