≫ 

Gasol razočaran statusom u Lejkersima: "Nisam im ni opcija A, ni B, već C i D"

Španac potonuo na marginu psole dolaska Dramonda

  • 1
mark gasol Foto: Tanjug/Ap

Centar Los Anđeles Lejkersa Mark Gasol (36) izrazio je nezadovoljstvo statusom koji ima u ekipi, posebno nakon što je klub angažovao još jednog slobodnog centra na tržišu, Andrea Dramonda. To je za iskusnog Španca samo bio još jedna znak da će u nastavku sezone i dalje imati samo epizodnu ulogu u timu, moguće i manju posle dolaska Dramonda.

Gasol je o svemu tome pričao posle pobede nad Sakramentom u koju je ugradio 5 poena, 9 skokova i 6 asistencija.

Bio je drugi asistent tima posle jedinog plejmejkera Šrudera, a u momentima kada je on bio na terenu, Lejkersi su imali najvećih 20 poena prednosti, što samo pokazuje koliki uticaj na igru ekipe Frenaka Vogela, ima Gasol.

Upravo zbog toga Španac nije zadovoljan statusom koji ima od dolaska u slavni klub, jer je sada praktično treća opcija na centru - iza Dramonda i Herela.

- Mislim da tu postoji "ako" - ako im trebam. I to je veliko ali - rekao je Gasol posle meča, aludirajući na stalna ponavljanja Vogela kako je od izuzetne važnosti za igru ekipe i kako im treba.

- Nisi plan A trenutno. Ti si plan C, D... Moraš to tako da prihvatiš jer to je tvoj posao. Zato si doveden, ali nikad nije lako da se to prihvati - rekao je Gasol kao da sebi govori.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    3. april 2021 | 14:28

    Sta si mislio da ces igrati pored Dzejmsa i Obrve?? Hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA