Otkazana jedna sednica ABA lige, pa zakazana nova: Iz Železnika stigao poziv za Vanrednu Skupštinu

Klubovi bi prema planu morali da se sastanu 16. aprila

  • 2
Košarka, FMP - Cibona Foto: FMP

Nakon što je pre samo nekoliko dana otkazana Skupština ABA lige koju je zakazao Dragan Bokan, predsednik Košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice, timovima sa Jadrana jutros je sa adrese FMP-a iz Železnika od predsednika Đorđa Avramovića stigao novi poziv za vanrednu Skupštinu takmičenja.

Navodi se da je kao datum preciziran 16. april, a u ovom klubu se ujedno nadaju da će se tada razrešiti sva pitanja koja trenutno muče ABA ligu, ujedno poslavši i dnveni red zakazane sednice.

Prenosimo vam saopštenje kluba iz Železnika u celosti.

- KK FMP obaveštava košarkašku javnost da je predsednik našeg kluba gospodin Đorđe Avramović kao predsedavajući regionalnog takmičenja ABA lige jtd, zajedno sa članovima rotirajućeg predsedništva u kome se nalaze i potpredsednici, Đorđije Pavićević (KK Mornar) i Željko Žilavec (KK Zadar) uputio dana 31.03.2021. godine poziv za Vanrednu Skupštinu ABA lige.

Sednica je uredno zakazana za 16.04.2021.godine i poziv je upućen svim klubovima ABA lige jtd od strane jedinog legitimnog tela koji može da sazove Skupštinu, a to je predsedništvo ABA lige jtd u navedenom sastavu. Njegov legitimitet je potvrđen i na dve Skupštine ABA lige održane 16.07. i 23.07.2020. godine u skladu sa važećim aktima Aba lige.

KK FMP smatra da predstojeća Vanredna Skupština 16.04.2021. predstavlja idealnu priliku da na opšte zadovoljstvo, ligu svih klubova, vratimo u okvire zakona i nastavimo da razvijamo ABA ligu jtd za opšte dobro košarke u celom regionu.

KK FMP u prilogu ovog saopštenja dostavlja i poziv svim članovima ABA lige za vanrednu Skupštinu (koja će se održati 16.04.2021. godine) sa dnevnim redom koji je predviđen za zasedanje Skupštine - piše u saopštenju kluba iz Železnika.

Video: Džons predao pobedu Zadranima u ruke, Borac sve bliži da zauzme mesto u plej-autu ABA lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    3. april 2021 | 16:00

    Iz Zeleznika!? Mislite KK Crvena Zvezda!? Dobro poznati ucesnici F4😂😂😂😂🥫🥫🥫

  • VERO

    3. april 2021 | 16:45

    KAkva bre ABA LIGA. Jedan COVIC vas sprda. Epa neka kad ste mu dozvolili. Neko se prodao, jeftino.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA