• 2

Otkazana jedna sednica ABA lige, pa zakazana nova: Iz Železnika stigao poziv za Vanrednu Skupštinu

Klubovi bi prema planu morali da se sastanu 16. aprila

  • 2

Nakon što je pre samo nekoliko dana otkazana Skupština ABA lige koju je zakazao Dragan Bokan, predsednik Košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice, timovima sa Jadrana jutros je sa adrese FMP-a iz Železnika od predsednika Đorđa Avramovića stigao novi poziv za vanrednu Skupštinu takmičenja.

Navodi se da je kao datum preciziran 16. april, a u ovom klubu se ujedno nadaju da će se tada razrešiti sva pitanja koja trenutno muče ABA ligu, ujedno poslavši i dnveni red zakazane sednice.

Prenosimo vam saopštenje kluba iz Železnika u celosti.
- KK FMP obaveštava košarkašku javnost da je predsednik našeg kluba gospodin Đorđe Avramović kao predsedavajući regionalnog takmičenja ABA lige jtd, zajedno sa članovima rotirajućeg predsedništva u kome se nalaze i potpredsednici, Đorđije Pavićević (KK Mornar) i Željko Žilavec (KK Zadar) uputio dana 31.03.2021. godine poziv za Vanrednu Skupštinu ABA lige.

Sednica je uredno zakazana za 16.04.2021.godine i poziv je upućen svim klubovima ABA lige jtd od strane jedinog legitimnog tela koji može da sazove Skupštinu, a to je predsedništvo ABA lige jtd u navedenom sastavu. Njegov legitimitet je potvrđen i na dve Skupštine ABA lige održane 16.07. i 23.07.2020. godine u skladu sa važećim aktima Aba lige.

KK FMP smatra da predstojeća Vanredna Skupština 16.04.2021. predstavlja idealnu priliku da na opšte zadovoljstvo, ligu svih klubova, vratimo u okvire zakona i nastavimo da razvijamo ABA ligu jtd za opšte dobro košarke u celom regionu.

KK FMP u prilogu ovog saopštenja dostavlja i poziv svim članovima ABA lige za vanrednu Skupštinu (koja će se održati 16.04.2021. godine) sa dnevnim redom koji je predviđen za zasedanje Skupštine - piše u saopštenju kluba iz Železnika.

Video: Džons predao pobedu Zadranima u ruke, Borac sve bliži da zauzme mesto u plej-autu ABA lige

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VERO

    KAkva bre ABA LIGA. Jedan COVIC vas sprda. Epa neka kad ste mu dozvolili. Neko se prodao, jeftino.

  • Budak

    Iz Zeleznika!? Mislite KK Crvena Zvezda!? Dobro poznati ucesnici F4😂😂😂😂🥫🥫🥫

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima