≫ 

Striptizete, alkohol i NBA šampion "napuklih očiju": Bahanalije Pola Pirsa uživo video ceo svet

Bivši as Bostona je sa svojim pratiocima na instagramu pokazao delić atmosfere sa kućne žurke

  • 1
pol pirs

Foto: twitter/THVMOE

bivši NBA velikan Pol Pirs uživa u zasluženoj penziji, i više od toga, on se toliko dobro zabavlja da se skoro javio uživo na svom instagramu kako bi sa svojim pratiocima, i sa svetom, podelio samo delić atmosfere sa jedne prilično razuzdane kućne žurke.

Šampion NBA sa Bostonom obratio se svojim pratiocima sa vidno "umornim očima", (pitamo se baš zbog čega su umorne i crvene), dok su u pozadini defilovale polugole devojke, striptizete koje su nesebično servirale svoje adute publici.

Naravno, svaka je bila oskudno odevena i svaka "laka na čašicu", koje su ispijale zajedno sa zvezdom šou programa Pirsom.

 

Sve bi ovo naravno bilo u redu da Pirs nije oženjen i da nema decu, poslodavce, jer ima čovek prava da radi šta hoće i da se zabavlja do mile volje. Međutim, s obzirom na to da je reč o porodičnom čoveku, bivšem vrhunskom sportisti na kraju krajeva, uzoru mladima, pošteno je reći da je ovakvo ponašanje krajnje neprihvatljivo, što nisu propustili da pomenu brojne poznate linosti, košarkaši, kao i mnogi navijači.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA